Most melyik tesztnek higyek terhes vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
Tegnap halvány pozitív lett azonnal a facelle tesztem, ma nem első pisiből, digitális clearblue negatív jelzést írt ki.
Olyan rosszul esett, és szomorú vagyok már bele éltem magam.
Van esély hogy terhes legyek?
Péntek vagy szombaton lenne a menstruációm.
Azért csináltam tesztet mert nem jól érzem magam.
2016. jan. 19. 10:55
1/7 anonim válasza:
A teszt erzekenysegetol is fugg! Azt hozza kell tenni, hogy sokan varjak, h mensi elott legyen terhestunet, de ez ritka... Tesztelj a nemvart napjan! Drukkolok!
2/7 anonim válasza:
Mindkét teszt nagyon korai volt még. Majd egy pénteki, vagy szombati teszt eldönti, hogy mi a helyzet.
(Azt olvastam, hogy a facelle gyakran téves pozitív halványan, úgyhogy ennek az eredményére én csak akkor adnék, ha más teszt is megerősíti, vagy a csík erősödik.)
3/7 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél... péntek-szombati tesztnek higgy majd.
4/7 anonim válasza:
Csinálj egy harmadikat és ha az is pozitív, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy, de egyébként elmehetsz nőgyógyászhoz is, és ha kéred, akkor lehet vértesztet is csináltatni, mert az 100%-osan kimutatja a legfiatalabb terhességet is.
5/7 anonim válasza:
Kb. egy hét múlva is ráértél volna tesztelni. Akkor legalább megbízható választ kaptál volna.
6/7 anonim válasza:
nekem 6. hetesen lett pozitív a tesztem de akkor 3 félével is teszteltem és mindegyik erős pozitív lett. 9 hetes vagyok éppen. korai esetben nálam mindig negatív volt a teszt.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor van értelme még reménykedni hogy pozitív lesz?
2016. jan. 19. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!