A megszakításos, , védekezés, , szerintetek mennyire jó módszer?
Figyelt kérdés
A vèlemèny ugye mindig megoszlik...
Van aki èvekig ,,csinálhatja ,, így...van akinek egy alkalom elèg h teherbe estem...
Nektek mi a véleményetek? :)
2016. márc. 18. 19:36
21/24 anonim válasza:
Nàlam bevàlt,a férjemmel évekig védekeztünk ìgy,de a jelenlegi partneremmel is ìgy csinàljuk màr közel egy éve,pedig ő csak szexpartner.Gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni,és egyik pasi sem volt hajlandó óvszert hasznàlni.
22/24 anonim válasza:
Na ez az igazi felelőtlenség utolsó. Nem csak gyógyszer és gumi létezik. Vagy nem lenne baj ha a csupán szexpartnertol gyereked születne?
Egy év rendszeres megszakításos szex után 100 nőből 30 teherbe esik. Teljesen védekezés nélkül kb 85 de azért a 30 sem éppen kevés!
23/24 anonim válasza:
Baj lenne ha teherbe esnék,de màr ìrtam hogy nàlam bevàlt ez a védekezési mód,lehet hogy van akinél nem működik,de nàlam igen.
24/24 anonim válasza:
Mindenkinél működik az első teherbeesésig. Nálad is csak ez van. Vagy eleve meddő vagy te vagy a partnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!