A megszakításos, , védekezés, , szerintetek mennyire jó módszer?
A vèlemèny ugye mindig megoszlik...
Van aki èvekig ,,csinálhatja ,, így...van akinek egy alkalom elèg h teherbe estem...
Nektek mi a véleményetek? :)
Ez nem védekezés. Ezt egy közösülési módnak hívják, semmi köze a védekezéshez.
Igen, van, aki terhes lesz így, valaki meg nem. Valaki még hosszú hónapokig sem lesz terhes úgy sem, ha történetesen akarnak és egyáltalán nem védekeznek.
Illetve hogy őszinte legyek, távolodjunk el most attól, hogy gond-e, ha becsúszik a baba vagy sem. Nyilván akinek gond, az védekezzen normálisan.
De soha nem tudom megérteni azokat az embereket, akik éveket így vannak együtt, hogy soha nem lehet egy normális együttlét, mert mindig ki kell kapni, mielőtt elmenne az illető. Mi ebbe az élvezet? Miért nem lehet akkor normálisan védekezni, ha valaki nem akar gyereket és élvezni teljes mértékben az együttlétet?
Vagy ha meg valaki akar gyereket, akkor meg ne védekezzen egyáltalán.
Védekezés szempontból gyenge, de teherbe esni se könnyű így. Szóval igazából egyik tábornak se túl jó. :D
Gyógyszer abbahagyása után fél évig így csináltuk. De így nem igazán lehet teherbe esni úgy tűnt... Utána csináltuk rendesen és 2. hónap sikerült.
Ha gyereket akarsz akkor szerintem így elég nehéz lesz!!
Ha nem akarsz akkor meg túl kockázatos.
Én alkalmaztam nem stabil kapcsolatokban is, és nem lettem terhes, miközben a férjemmel nagyon hamar összejött a baba.
Ennek ellenére nem ajánlanám senkinek a módszert.
Nem tűnik annak nekünk.
Baba előtt gyógyszert szedtem. Most nem akarok mert tervezünk kistesót bár direkt még nem próbálkozunk de ebben a hónapban elhagytuk az óvszert, marad a megszakítás, ha most jön, örülök neki.
Már késik is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!