Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előváladéktól lett már terhes...

Előváladéktól lett már terhes valaki? :D

Figyelt kérdés
Rengetegen írják itt, hogy elméletileg lehetséges, viszont írják azt is, hogy már több éve így csinálják és semmi baj, azaz gyakorlatilag nem lehet. Azt is hallottam, hogy ha van is az előváladékban élő spermium, akkor nagyon gyenge, illetve 10 millió alatt nem is jut el a méhbe. Akkpr most hogy is van?

2016. márc. 15. 00:54
1 2
 1/20 anonim válasza:
nincs rá túl nagy esély
2016. márc. 15. 00:57
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Igen, egyik csaj barátom. Idén ősszel lesz iskolás a kicsinye. :)
2016. márc. 15. 01:01
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
A fiam is egy megszakítás végeredménye.
2016. márc. 15. 01:04
 4/20 A kérdező kommentje:
És biztos, hogy az előváladéktól történt a terhesség? Nem lehet, hogy nem vették ki időben? Itt van az a kérdés amire konkrétam gondoltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__4..
2016. márc. 15. 01:12
 5/20 anonim válasza:
83%

Nézd. Bár nem tartozom azok közé az emberek közé, akik folyton azt nyomatják itt, hogy az előváladéktól teherbe lehet esni (sőt, többnyire felszólalok ellenükben), azért azt semmiféleképp nem szabad elfelejteni, hogy a kategóriát első sorban tinik látogatják. Ha bennük azt erősíted, hogy nem kell szex közben tartani semmilyen "balesettől", akkor kialakítasz egy hamis biztonságérzetet, ami miatt később Ők szívnak. Manapság Magyarországon első sorban nem az előváladék miatti teherbeesés ellen kéne első sorban gumit húzni, hanem azért, mert a tini korosztályban relatíve durván emelkedik a HIV+ emberkék száma. Ellenben minden egyéb EU-s trenddel.

A természet meg többnyire nem számszerű, tehát olyat biológustól/orvostól nem fogsz hallani, hogy 10 millió alatt még a méhbe se jutnak el. Amennyiben meg "nagyon gyenge" egy spermium, az nem csak az előváladékban lesz az és a magyar férfi lakosság esetében tudtommal elég magas is az aránya azoknak, akiknek "gyenge".

2016. márc. 15. 01:12
 6/20 anonim válasza:
62%

Őszintén szólva, 19 éves vagyok, a barátom 21, de egyszer nem merném kipróbálni megszakításosan, még ha az ehhez szükséges óvintézkedések is megtörténtek (fürdés, pisi...).

Valahogy nem érezném magam biztonságban, félnék és nem érezném jól magam. Gumi használatával az ellazult állapot és a tökéletes együttlét adott. A betegség meg már tészta, attól nem tartok, mert az elsők vagyunk egymásnak, így a hordozásnak sincs esélye, hacsak nem úgy születik valaki, de ilyenről még soha nem hallottam.

Gyógyszert sem szeretnék szedni, nem tudom mennyire ártana a későbbi gyermekvállalás, vagy egyéb dolgok során. Mindenkinek máshogy reagál a teste dolgokra, ezért lehet valakinek egy tapasztalata, ha másnak pont az ellenkezője következik be.

2016. márc. 15. 01:51
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Biztos. A csaj is, meg a (akkori) pasija is jó ismerősöm, és mindkettő esküdözött, hogy miután kivette, még kis szopolázással is rá kellett segíteni, hogy elmenjen. Mindketten csak nem hazudták ugyanazt. :)
2016. márc. 15. 03:23
 8/20 anonim ***** válasza:
Anyám 2-szer is...
2016. márc. 15. 12:46
 9/20 anonim ***** válasza:

12:46

Az élő példa.:)

2016. márc. 15. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
Én! 2szer :)
2016. márc. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!