Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előváladéktól lett már terhes...

Előváladéktól lett már terhes valaki? :D

Figyelt kérdés
Rengetegen írják itt, hogy elméletileg lehetséges, viszont írják azt is, hogy már több éve így csinálják és semmi baj, azaz gyakorlatilag nem lehet. Azt is hallottam, hogy ha van is az előváladékban élő spermium, akkor nagyon gyenge, illetve 10 millió alatt nem is jut el a méhbe. Akkpr most hogy is van?

2016. márc. 15. 00:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Én 7év alatt egyszer sem lettem így terhes! 7 éve védekezünk CSAK megszakítással, és egyszer sem történt semmi baj :)
2016. márc. 15. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy biztosan volt néha előváladék a 7 év alatt, de amint leirtam, NEM lettem tőle terhes.
2016. márc. 15. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nehéz így teherbe esni. De az, hogy valakinek éveken át szerencséje volt, még más nem biztos, hogy hasonlóan szerencsés lesz. Ha pedig megtörténik a "baj", az sovány vígasz, hogy "mellettem 8 másik embernek bevált".
2016. márc. 15. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Előváladéktól senki nem lesz terhes,ezt a nőgyógyászm mondta! Nincs az előváladékban annyi hímivarsejt, ami elegendő ahoz, hogy eljusson a célig. Ezt azért mondják, hogy a tinik ne próbálkozzanak evvel a védekezési móddal, mert tapasztalatlanok, és elhibázzák, és azért, hogy a fogamzásgátló eszközöket megvegye valaki. Marketing az egész!!! Ha a férfi IDŐBEN veszi ki, és nem 1-2 pillanattal később, nincs esély a terhességre! Az "előváladéktól teherbe esett" nők, nem attól estek teherbe, hanem attól, hogy nem szakították meg időben az együttlétet! Mielőtt ejakulál a férfi, legalább 10mp-el hamarabb ki kell vennie, nem előtte 1mp-el, vagy pont akkor, mert az már NEM előváladék, ami akkor kilövell a nagyobb adag előtt közvetlenül. 7 éve így védekezünk, és tessék, egyszer sem történt baj. Véletlen lenne "szerencsénk"?? NEMHINNÉM!
2016. márc. 15. 23:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. márc. 15. 23:08
 16/20 anonim válasza:
0%
Hülyeség hogy nem lehet mert igenis lehet! Én lettem már előváladéktól terhes pedig nagyon nem akartam és nem is gondoltam arra hogy az lennék. Késett a mensim akkor esett le. Ráadásul mikor biztossá vált akkor a srác ott hagyott a bajban. Annyit stresszeltem hogy 7 hetesen meghalt bennem a magzat és műtétileg kellett befejezni a vetélést.
2016. márc. 16. 09:11
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Hát az pedig tuti, hogy nem előváladék volt, hanem elhibázta a kedves exed, nem vette ki időbe. Láthatjuk, hogy mennyire felelősségteljes az "úriember", nemis kérdés, hogy a megszakításos módszert sem alkalmazta MEGFELELŐEN! Mielőtt válaszolsz, tájékozódj! Nyugodtan kérdezd meg a nőgyógyászodat, majd ő megmondja neked, mi az igazság!
2016. márc. 16. 11:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Testvérem így lett terhes, most lesz 6 éves a fia :)
2016. márc. 16. 13:19
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
3éve "védekeztünk" így.... most 7hetes terhes vagyok.Igaz nem probléma h jön a tesó(4éves a "nagy") de vártunk volna még :) Nem ajánlom ezt a fajta megoldást lehet szerencséd x ideig aztán egyszer csak két csíkosat pisilsz és nem mindenki örül egy meglepi babának mint mi....
2016. márc. 16. 14:27
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
Az én nőgyógyászom meg pont azt mondja hogy előváladéktól is lehet terhes valaki. Valamint két barátnőm is így lett terhes, akiknél tuti nem ment be az eleje, meg semmi. Bár egyiküknél se probléma hogy érkezik a pici.
2016. máj. 28. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!