Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megszakításos, , védekezés,...

A megszakításos, , védekezés, , szerintetek mennyire jó módszer?

Figyelt kérdés

A vèlemèny ugye mindig megoszlik...

Van aki èvekig ,,csinálhatja ,, így...van akinek egy alkalom elèg h teherbe estem...

Nektek mi a véleményetek? :)

2016. márc. 18. 19:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

a megszakításos módszer egy esetben elfogadható fogamzásgátló módszer:

stabil párkapcsolat, még nem akartok gyereket, de ha mégis lesz, akkor örültök neki.

minden egyéb esetben inkább orosz rulettet játsszál, annál nagyobb esélyed van nyerni...

2016. márc. 18. 19:39
 2/24 anonim ***** válasza:
37%
Amennyire a férfi megbízható. Ha nem vagy későn húzza ki a vágy hevében, nem ér semmit. Ha a f@hsz feláll, az ész megáll...
2016. márc. 18. 19:40
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
nagyon jó módszer, az én baráti körömben tavaly négyen lettek terhesek így. Tehát gyerekgyártáshoz tökéletes.
2016. márc. 18. 19:41
 4/24 A kérdező kommentje:

:) szóval akkor lehetsèges ...

Stabil, boldog kapcsolatban èlünk.Van egy szèp kèt ès fèlèves kisfiunk....

Már gondolkozok a kistesón.

Már nem bánnám.

A párom azt állítja hogy így nem lehetek várandós...

2016. márc. 18. 19:49
 5/24 anonim ***** válasza:
56%
11 éve vagyunk együtt,10 éve ezt alkalmazzuk.Egyszer sem lettem véletlen terhes,csak amikor akartunk nabát.Az első gyerkőc 3 hónap alatt jött össze,a második az első "védekezés" mentes alkalomkor.Nem követendő példa a miénk,de nálunk nem is lenne gond,ha becsúszna.
2016. márc. 18. 19:49
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Így is teherbe lehet esni, így egyet értek az elsővel, akkor csináljátok, ha vegulis nem gond, ha jön a baba, de nem minden áron akartok még gyereket. Ami miatt én egyébként ezt a módszert nem szeretem, hogy a legjobb résznél kell kiszállni. Én nőként is nagyon szeretem a finálét. Így nálunk ez a módszer szóba sem jöhet.
2016. márc. 18. 19:53
 7/24 A kérdező kommentje:

Igen mi is mióta a fiunk megszületett így ,,vèdekezünk,,

...

Eddig nem lettem terhes , van h kèsik de megjön.

2016. márc. 18. 19:55
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

En szemely szerint csak akkor mertem elni ezzel a "vedekezesi" modszerrel, amikor nem lett volna gond, ha teherbe esek. Pl leszedettem a spiralt majusban, szeptembertol akartunk elesben probalkozni, de nyaron megszakitassal vedekeztunk. Nem lett volna gond, ha terhes leszek hamarabb, csak varni akartam 3 ciklust a spiral utan, hogy megnezzem hogyan all vissza a szervezetem a spiral utan.

Egyebkent en nem vallalnam be, mert konnyen teherbe estem mindig, amikor nem vedekeztunk.

Ha biztosan nem akarnek gyereket, akkor nem probalkoznek ezzel: tehat ezt neked kell eldontened, vagyis nektek. Utana nehogy panik legyen belole:

2016. márc. 18. 19:59
 9/24 anonim ***** válasza:
57%

En is 7 evig igy "vedekeztem" sikeresen, de mi a megszakitas melle a naptarmodszert is alkalmaztuk, vagyis ciklus kozepen (vagy afele) mi nem voltunk egyutt!

(Amikor akartunk a babakat par honap alatt osszejott)

2016. márc. 18. 20:01
 10/24 anonim ***** válasza:
41%
Nálunk bevált, amikor nem akartuk akkor nem lettünk terhesek.
2016. márc. 18. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!