A megszakításos, , védekezés, , szerintetek mennyire jó módszer?
A vèlemèny ugye mindig megoszlik...
Van aki èvekig ,,csinálhatja ,, így...van akinek egy alkalom elèg h teherbe estem...
Nektek mi a véleményetek? :)
a megszakításos módszer egy esetben elfogadható fogamzásgátló módszer:
stabil párkapcsolat, még nem akartok gyereket, de ha mégis lesz, akkor örültök neki.
minden egyéb esetben inkább orosz rulettet játsszál, annál nagyobb esélyed van nyerni...
:) szóval akkor lehetsèges ...
Stabil, boldog kapcsolatban èlünk.Van egy szèp kèt ès fèlèves kisfiunk....
Már gondolkozok a kistesón.
Már nem bánnám.
A párom azt állítja hogy így nem lehetek várandós...
Igen mi is mióta a fiunk megszületett így ,,vèdekezünk,,
...
Eddig nem lettem terhes , van h kèsik de megjön.
En szemely szerint csak akkor mertem elni ezzel a "vedekezesi" modszerrel, amikor nem lett volna gond, ha teherbe esek. Pl leszedettem a spiralt majusban, szeptembertol akartunk elesben probalkozni, de nyaron megszakitassal vedekeztunk. Nem lett volna gond, ha terhes leszek hamarabb, csak varni akartam 3 ciklust a spiral utan, hogy megnezzem hogyan all vissza a szervezetem a spiral utan.
Egyebkent en nem vallalnam be, mert konnyen teherbe estem mindig, amikor nem vedekeztunk.
Ha biztosan nem akarnek gyereket, akkor nem probalkoznek ezzel: tehat ezt neked kell eldontened, vagyis nektek. Utana nehogy panik legyen belole:
En is 7 evig igy "vedekeztem" sikeresen, de mi a megszakitas melle a naptarmodszert is alkalmaztuk, vagyis ciklus kozepen (vagy afele) mi nem voltunk egyutt!
(Amikor akartunk a babakat par honap alatt osszejott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!