Január 22 én volt az utolso menzim. Együtt voltam a párommal 26. án. Utánna február 5. én lett egy uj kapcolatom. Február 5én lefeküdtünk. Terhes vagyok. Teszt 2 csikot mutatott. Kitől lehet a baba? 18 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Kitől lehet a baba a régi páromtol vagy az ujtol? 2 napja csináltam a teszet.De viszon szeretnék 5d uhra elmenni,hogy pontosan tudjam háyn ehet vagyok.lenéző válaszokat nem szeretnék.Csak segitséget2016. febr. 28. 21:19
31/35 anonim válasza:
a dokitól ne azt várd hogy meg mondja kitől nyelted be a babát hanem kérj időpontot abortuszra!
32/35 anonim válasza:
A doki az utolsó meszesz első napjától számolja a terhességet, tehát amikor még csak megtermékenyül a petesejt, már 2 hetes terhes vagy. Amúgy sokkal sanszosabb, hogy az új barátod az apa, mivel kiszámolva kb. akkor voltál félidőben. De igen, ahogy írták is, a biztos a DNS teszt.
34/35 anonim válasza:
Nem kell DNS teszt, hogy kiderüljön, ha elmegy dokihoz, és nem nagyobb a baba, mint kéne, akkor a 2. pasi az apja.
35/35 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy a 2-dik kapcsolatból van a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!