Január 22 én volt az utolso menzim. Együtt voltam a párommal 26. án. Utánna február 5. én lett egy uj kapcolatom. Február 5én lefeküdtünk. Terhes vagyok. Teszt 2 csikot mutatott. Kitől lehet a baba? 18 éves vagyok.
Az új pároddal már egyből nem is védekeztél?
Egyébként, ezt mi nem tudhatjuk, hogy kitől van..
Hány naposak a ciklusaid?
A február 5-i egyébként esélyesebb, de bármikor lehet extra ovuláció, a ciklus elején, én most pont egy ilyenből vagyok terhes. Ahhoz meg nem kell 5D ultrahang, hogy megmondják, mikor fogant, egy sima ultrahangból is meg tudják állapítani a terhesség elején, hogy 6 hetes, vagy 8...
Esemény utánit azért bevehettél volna..főleg, hogy új férfiról van szó.
Akármelyiktől lehet így látatlanban.
Majd az orvosnál kiderül, hogy hány hetes lehetsz.
Dehogy volna korai...az új párodtól vagy terhes!5-e óta eltel 23 nap..egy tesztnek minimum 14 nap kell,hogy kimutassa a terhességet és Te bőven benne vagy...
5d uh-ra elmenni tök felesleges...első sima hüvelyi uh-n meg fogja mondani a doki,hogy hány hetes vagy.Egyébként mensid után 14 nappal voltál az új pároddal ami pont ovulációra esik úgyhogy ez a baba nem a régi párodé...
napi kamu :) de azért válaszolok rendesen, ki tudja, lehet valakinek jól fog jönni...
5D-vel nem nézik mekkora :D sima 2D-vel megmondják és onnan, hogy 12. hétig minden baba egyforma. de ehhez hozzá kell adni 2 hetet, mert az utolsó mensiretől számolják és a peteérés ugye ciklus közepén van általában. így ha elmész uh-ra akkor azt fogják tudni mondani, hogy "igen, január 22.-én vérzett utoljára anyuka", de fogantatást nem néznek, hisz már maga a méhbe jutás is lehet egyiknek 5 nap, másiknak 12 nap!
dns tesztnek hívják, azzal tudják megmondani ki az apa.
de amúgy mensi első napja után 4 nappal nem igen van peteérésed...
"de amúgy mensi első napja után 4 nappal nem igen van peteérésed"
Kicsi rá az esély, de nem lehetetlen, én a mensi utáni 5. napon estem teherbe az ultrahang szerint.
8as vagyok :D jajj, ost olvastam a 7es kommentedet és szakadok :D basszus, elfelejtetted, hogy még a kérdés kiírásakor azt kamuztad, hogy 18 vagy! babával próbálkoztatok 15 éves korodban vagy mire gondoltál? :D
házid azért remélem kész van, irány most már az ágy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!