Január 22 én volt az utolso menzim. Együtt voltam a párommal 26. án. Utánna február 5. én lett egy uj kapcolatom. Február 5én lefeküdtünk. Terhes vagyok. Teszt 2 csikot mutatott. Kitől lehet a baba? 18 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Kitől lehet a baba a régi páromtol vagy az ujtol? 2 napja csináltam a teszet.De viszon szeretnék 5d uhra elmenni,hogy pontosan tudjam háyn ehet vagyok.lenéző válaszokat nem szeretnék.Csak segitséget2016. febr. 28. 21:19
11/35 anonim válasza:
Kamu.
Ha valamilyen oknál fogva mégsem, akkor orvostól kérj segítséget. Mondjuk időpontot abortuszra.
12/35 A kérdező kommentje:
19 leszek. 16 évesen nem védekeztünk és nem lettem terhes.Utánna szakitottunk és most békültünk ki. de volt egy másik kapcsolatom. a kérdésem az volt,hogy kitől lehet a baba. nem megjegyzéseket kérek csupán segitséget,hogy kitől lehet a baba. a párom sajnos elhagyott és tehetetlen vagyok.szüleim nincsennek sajnos mert intézetben nevelkedtem.Sajnos ezért vagyok ennyire buta mert idegen emberek közt nevelkedtem :(
2016. febr. 28. 21:39
13/35 anonim válasza:
18 éves vagy de a régi pároddal régóta próbálkoztatok és nem jött össze a baba? Mi van??!!! Tényleg napi kamu.
14/35 anonim válasza:
Az,hogy 3 évig nem sikerült annó az egy dolog...esetleg a mensid nem volt másabb mint máskor?Esetleg akkor van nagyobb esély a volt párodtól..de az uh úgyis megmondja...
15/35 anonim válasza:
Nyugi Roxana, a DNS-teszt majd segít😉
16/35 A kérdező kommentje:
az ultrahang ki tudja mutatni,hogy pontosan hány hetes vagyok ? ha a volt páromtol akkor 5-6 hetes. Ha az uj akkor 3 hetes. Teszt 2 erős csikott mutatott és tünetek is vannak.hányinger,szédülés,mellfeszülés
2016. febr. 28. 21:46
17/35 anonim válasza:
Privatokat nem kerek. Az undorító te vagy.
18/35 anonim válasza:
Talán Te is tudnád, hogy ki az apa, ha nem lennél olyan kikapós. Egyébként az apasági vizsgálat majd megmondja.
19/35 anonim válasza:
A doki nem 3 hetes terhességet állapít meg hanem a menstruációdtól fogja számolni....
20/35 A kérdező kommentje:
NE HARAGUDJ DE SEGITSÉGET KÉRTEM ÉS NEM PEDIG LENÉZŐ ÜZENETEKET.
2016. febr. 28. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!