Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utoljára február 16-án volt...

Ssjszandi kérdése:

Utoljára február 16-án volt meg a meszeszem próbálkoztunk a párommal és vettűnk terheségi tesztet és nagyon halvány volt a 2 dik csíik és most meg vérzésem van gyenge. Szerintetek most megfogant a baba vagy nem? Várom a válaszaitokat!

Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfogant valoszinu, de a verzes nemvjo! En ugyeletre mennek!
2014. márc. 21. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem agyazodott be rendesen. Nekem febr 15 az utolso mensi, vasarnap halvany teszr, kedden mar erosebb jol lathato.
2014. márc. 21. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem február 17 volt meg, 33-34 naposak a ciklusaim..vagyis ma vagy holnap kellene megjönnie...eddig még semmi...néha görcsölgetés,de aztán elmúlik..nagyon remélem baba lesz a dologban
2014. márc. 21. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csak inkább ilyen barnás és nem lesz erősebb és elmúlik pár napon belül, akkor szerintem nem kell rohanni azonnal orvoshoz.

Bár ha erős lenne és elmennél sem tudnának sajnos segíteni :( nagyon az elején vagy...

Én az első babámmal 9 hónapig még barnás foltot sem láttam. Másodikkal 9. hétig barnázgattam. Volt, hogy 2-3 napig. Mind a kettő egészséges!!!

Kívánom, hogy rendben legyen nálad is minden ;)

2014. márc. 21. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
de ha pl hormonpótlásra lenne szükség, akkor tudnak mit csinálni, adnak gyógyszert...
2014. márc. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!