Clostynak lehet rövidebb mensi, ill. utána mellfeszülés a mellékhatása?
Clostynak van egy olyan "kedves" mellékhatása, hogy vékonyíthatja a nyálkahártyát. Kevesebb olyankor a menzi.
Nekem akkor jött össze a manó, amikor closty után inszemináció volt:) drukkolok neked:) azt nem tudom, hogy kinél milyen mellékhatása lehet:) remélem baba:)
Azért óvatosan a clostyval, bizonyítottan petefészekrákot okoz a sok használata:S Nem lehet, hogy valami "összeférhetetlenség" van párod és közted? Én is rengeteget gondolkoztam ezen, hiszen clostyval mi is ezerrel próbálkoztunk, és csak akkor jött össze, amikor a hüvelyt kihagyva egyből a méhbe juttatták a "fiúkat"... Azért én a következő bébi előtt lehet, hogy rákérdezek erre a dokinál. Lehetséges, hogy idejekorán kinyírom a fiúkat? (A vizsgálat abból áll, hogy együtt kell lenni nyilván védekezés nélkül és utána vesznek mintát a nőből, megvizsgálják mennyi marad életben a "fiúkból".) Csak egy tipp, hátha összejön valamelyikőtöknek.
Én a nyálkahártya vékonyodást aviva tornával és Premenssel próbáltam kivédeni, 8mm volt:) az elég vastag:) premens 2x1 az adagja, ha ilyen bajra kell, de van akinél 3x1.. tudom, hogy drága, de olcsóbb, mint egy lombik ezerszer!
igen, szerintem arra, nekem el kéne mennem rá valszeg.. de persze lehet, hogy nekem is csak egy kényszerképzet, hogy miért nem természetesen jön össze... :S
mondjuk az tény, hogy csak inszemi előtt kaptam tüszőrepesztő injekciót.. pont tavalyelőtt húsvét hétfőn kellett beadnom. Emlékeim szerint ovitrelle a neve.
Nem tudom mit kéne tenned, én azt tudom csak, hogy most elkezdtem megint a savtalanító lúgosító diétát, és jövőre visszamegyek a meddőségire, ha nem jön össze a baba hamar.. de még azon is gondolkoztam, hogy egyből megyek ha már újra akarunk.. (még kicsit várunk- nem találtuk még ki hogy legyen:S tudod a pénz nagy úr, csak aza biztos, hogy kell tesó a kisfiamnak- 1 éves most + 2hónap)
Dokit tudok ajánlani neked, jót, ha írsz privit.. bár nem tudom hova valósi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!