Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostynak lehet rövidebb...

Clostynak lehet rövidebb mensi, ill. utána mellfeszülés a mellékhatása?

Figyelt kérdés
Nekem 5 nap helyett 3 napig tartott és inkább barnás volt csak,azóta(1 hete)feszülnek a melleim!Holnap megyek uh-ra.Mellékhatás vagy lehet terhesség?Nagyon izgulok!
2010. márc. 31. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Clostynak van egy olyan "kedves" mellékhatása, hogy vékonyíthatja a nyálkahártyát. Kevesebb olyankor a menzi.

Nekem akkor jött össze a manó, amikor closty után inszemináció volt:) drukkolok neked:) azt nem tudom, hogy kinél milyen mellékhatása lehet:) remélem baba:)

2010. márc. 31. 23:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást!
2010. márc. 31. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én már hat hónapja szedtem és ugyanolyan változó volt a vérzésem mint mikor nem szedtem. Egyszer így egyszer úgy. Nincs két egyforma menszi. És képzeljétek amin nagyon meg lepődött a dokim is, nekem még vastagabb lett a méhfal mint előtte, csak baba nem lett így sem.
2010. ápr. 1. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért óvatosan a clostyval, bizonyítottan petefészekrákot okoz a sok használata:S Nem lehet, hogy valami "összeférhetetlenség" van párod és közted? Én is rengeteget gondolkoztam ezen, hiszen clostyval mi is ezerrel próbálkoztunk, és csak akkor jött össze, amikor a hüvelyt kihagyva egyből a méhbe juttatták a "fiúkat"... Azért én a következő bébi előtt lehet, hogy rákérdezek erre a dokinál. Lehetséges, hogy idejekorán kinyírom a fiúkat? (A vizsgálat abból áll, hogy együtt kell lenni nyilván védekezés nélkül és utána vesznek mintát a nőből, megvizsgálják mennyi marad életben a "fiúkból".) Csak egy tipp, hátha összejön valamelyikőtöknek.

Én a nyálkahártya vékonyodást aviva tornával és Premenssel próbáltam kivédeni, 8mm volt:) az elég vastag:) premens 2x1 az adagja, ha ilyen bajra kell, de van akinél 3x1.. tudom, hogy drága, de olcsóbb, mint egy lombik ezerszer!

2010. ápr. 1. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
ja, az első voltam, és ezt üzenem a második válaszadónak is:) drukkolok nektek nagyon, tudom milyen érzés!
2010. ápr. 1. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Második válaszoló vagyok! A házasélet utáni tesztre gondolsz? Már azon is tul vagyok és nem ölöm meg a kisfickókat, nagyon is élnek, meg is mutatták a mikroszkópon! Mert én is meg voltam győződve ,hogy ki nyírom őket! Nekem az a baj, hogy még tüszőrepesztővel sem reped meg a 27milis petém. Nem tudod mit kellene tennem? Nincs valami ötleted?
2010. ápr. 1. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

igen, szerintem arra, nekem el kéne mennem rá valszeg.. de persze lehet, hogy nekem is csak egy kényszerképzet, hogy miért nem természetesen jön össze... :S

mondjuk az tény, hogy csak inszemi előtt kaptam tüszőrepesztő injekciót.. pont tavalyelőtt húsvét hétfőn kellett beadnom. Emlékeim szerint ovitrelle a neve.

Nem tudom mit kéne tenned, én azt tudom csak, hogy most elkezdtem megint a savtalanító lúgosító diétát, és jövőre visszamegyek a meddőségire, ha nem jön össze a baba hamar.. de még azon is gondolkoztam, hogy egyből megyek ha már újra akarunk.. (még kicsit várunk- nem találtuk még ki hogy legyen:S tudod a pénz nagy úr, csak aza biztos, hogy kell tesó a kisfiamnak- 1 éves most + 2hónap)

Dokit tudok ajánlani neked, jót, ha írsz privit.. bár nem tudom hova valósi vagy.

2010. ápr. 1. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Lett babád,kiderült,hogy miért feszült a melled?
2010. aug. 22. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!