Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Symicia fogamzásgátló mellékha...

Symicia fogamzásgátló mellékhatása lehet mellfeszülés, vagy terhes lettem?

Figyelt kérdés

..iszonyú mellfeszülés, már majdhogynem fájdalom? Másfél hónapja szedem a bogyót,most még egy heti van a második levélből, de eddig semmilyen mellékhatás nem volt.Mielőtt elkezdtem szedni a gyógyszert menstruáció előtt volt ilyen tünetem.Viszont félek hogy terhes vagyok volt már egy vetélésem decemberben, ezért kezdtem el a fogigátlót, nem szeretnék most babát, és nem is adottak a körülmények, a decemberi sem volt tervezett,az is csak "becsúszott", mindig védekezünk, de most már tablettával, mert azt gondoltam a legbiztonságosabbnak.Azt hiszem, bár lehet már beképzelem, vagy mert ritkán járok pisilni, de mire eljutok már nagyon kell, illetve arra kelek, hogy majd bepisilek. Tudom, hogy tesztet kellene csinálnom, itt van a szekrényben egy, de még nem volt bátorságom hozzá.Ilyen tüneteim voltak, mikor terhes voltam is, szóval most eléggé be vagyok tojva :(.

Ha mégis pozitív lenne a teszt nem ártok a babának a bogyóval?Lehetséges, egyáltalán, hogy "összejött"?

Nagyon rossz élmény kötődik az egészhez,a múltkori vetélés (műtét, stb) miatt ezért sem szeretnék még babát, nem sikerült még feldolgozni teljesen, valamint a nagyszülők is kiakadnának, mert az előzőnél is azt mondták vetessem el, ha megmaradna!

Írjatok valamit, de ne hülyézzetek le emiatt légyszi :(!

23L

2011. márc. 24. 14:47
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja , azt elfelejtettem írni, hogy januárban már csináltam egy tesztet, de az negatív lett, akkor is voltak "gyanús" jelek mensi előtt, de lehet az még korán volt, hogy kimutassa, szóval már nem bízok semmiben.

Mikor vetélés előtt csináltam az első tesztet, az is annyira halvány volt, hogy rögtön negatívnak gondoltam, a második volt erősebb kicsit.

2011. márc. 24. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
megcsináltam a tesztet, negatív lett.
2011. márc. 24. 20:24
 3/4 anonim válasza:
Ha szeded a gyógyszert rendesen, nem lehetsz terhes. Menstruáció első napján veszed be, akkor már akkortól hat(betegtájékoztató szerint). Sztem ne félj és csinálj tesztet!:)
2011. ápr. 4. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Énis symiciát szedek.8hónapja. a mellem nekem is nagyon fáj és nött is mióta szedem.ez a gyógyszer mellékhatása.
2012. jún. 10. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!