Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mellfeszülés lehet az eseményutáni tabletta mellékhatása?
Figyelt kérdés
A menszeszem kezdete előtt alapjáraton szokott fájni a mellem,de most még nincs itt az ideje,h megjöjjön, azonban szombaton tablettára volt szükségem.Okozhatja ezt a tünetet a tabletta,vagy esetleg másra gyanakodjam?Ilyen hamar ugye nem vszínű h a terhesség egyik tünete?2010. márc. 5. 20:56
1/6 anonim válasza:
Persze hogy okozhatja. Olyan mennyiségű hormon van benne, ami egy lovat is kiüt, attól simán fájhat a melled.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajna volt már rá alkalom,h szükség volt a tablettára,de akkor nem volt ilyen mellékhatás...ezért merült fel bennem a kérdés...
Köszönöm a választ!
2010. márc. 5. 21:02
3/6 anonim válasza:
Igen,nekem is ez volt az egyik mellékhatása.
4/6 anonim válasza:
Minél többször veszel be ilyet, annál nagyobb az esélye hogy egyre több vagy maradandó mellékhatása lesz. Ebben több hónapi hormon van egyszerre, nem rendszeres szedésre találták ki.
5/6 anonim válasza:
Igen, okozhatja, emellett még émelygés, fáradtság, fejfájás, gyengeség érzet, és még sok más mellékhatás, ami mind benne kell legyen a betegtájékoztatóban:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A mellfeszülés nem volt a tájékoztatóban,csak az hogy esetleg ezt tapasztalom akkor az a terhesség egyik jele lehet, ezért paráztam be egy kicsit!Azóta azonban úgy érzem,h határozottan mérséklődött a fájdalom!
Tudom,h nem rendszeres szedésre találták ki,az előző alkalom már több éve volt!
Még egyszer köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2010. márc. 6. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!