Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzés, volt peteérés?...

Hőmérőzés, volt peteérés? Utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

Kb 33naposak a ciklusaim. Az első hőleeséskor szurkált a petefészkem, meg hőhullám jött rám. Utána olvastam ezt a méh száj vizsgálgatós dolgot, ekkor elértem, és egy pici mélyedés volt benne. 4 napja folyamatosan olyan, mint ha még akarna jönni, fáj az derekam, a medence csontom, combom töve, és biztos voltam benne, hogy tegnapra megjön.. Még akkor is ha van 1hét a menzeszig. Nem szokott fájni menzesz előtt, csak mikor már megjött. Nem jött semmi. Tegnap eléggé fura érzésem volt este, mintha almodnek, mintha nem lennék normális... És előző nap 10ora alvás után, én aki pörgök este nagyon nagy fáradtság volt rajtam, de nem tudtam elfele aludni. Tegnap este megneztem, és nem érem el a méh szájat, valahogy be van fordulva.. Csak az alsó részét érzem, hogy ott van valahol.

Olvastam, hogy 10p.ig kell mérni az ébredési hőt.. Én a diagrammon csipogásig mértem, mert úgy vezettem végig, de 10p. Után 36.8az ébredési hőm.

[link]

2016. febr. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Ma/holnap van a nemvárt. Ma arra ébredtem, hogy álmomban olyan ízt éreztem, hogy muszáj volt felkelni mert okledndeztem. Tegnap mensis szeruen "tutira" görcsölt, de nincs semmi.
2016. márc. 3. 11:24
 42/52 A kérdező kommentje:

Ma észrevettem a tesztelés után kB 2oraval egy halvány csikocskat, egyértelműen halvány rózsaszín, de nagyon halvány! Itt a kép, hátha látod. Megnézed? [link]

A hőm 37.3

2016. márc. 3. 13:41
 43/52 mandiga ***** válasza:
Lehet, hogy van ott valaki? Feltennéd az eredeti képet is? Szívesen megnézném. :)
2016. márc. 3. 13:43
 44/52 A kérdező kommentje:

Persze, itt van : [link]

Annyira nem látszik, de egyre jobban kirajzolodik a kis téglalap csík vonalai. Vagy lehet csak száradási csík? :(

2016. márc. 3. 14:22
 45/52 A kérdező kommentje:
Jajjj, bocsi nem ez, mindjárt újra másolom :)
2016. márc. 3. 14:23
 46/52 A kérdező kommentje:
2016. márc. 3. 14:24
 47/52 A kérdező kommentje:

[link]

ez pedig a görbe :)

2016. márc. 3. 16:43
 48/52 A kérdező kommentje:
Viszont szerintem rosszul húzta be a vonalat. Bocsi a sok üziért :))
2016. márc. 3. 16:44
 49/52 mandiga ***** válasza:

Semmi baj, nem mindig sikerüle egyből feltenni. :)

Fura a görbéd. Mindig ilyen magas az alaphőd? Nagyon ingadozik. Hol méred? Ha szájban, akkor szerintem térj át hüvelyi mérésre, azért mert pontosabb, és kényelmesebb is. Én gyűlöltem szájban mérni, mindig szenvedtem vele, így egyszerűbb.

Én azt mondom, hogy tesztelj még a napokban, mert nagyon nagyon halványan mintha lenne ott valami, de ez még kétesélyes nagyon. A görbéd egyértelműen ovura sem utal, mert a szabályok nem teljesülnek, habár volt már aki furcsa görbével is babás volt.

Az én görbém az maga a katasztrófa. Pár hónapja foglalkozom csak görbe meg ovuteszttel, azóta megszállottan csinálom is. Nekem sem volt még ovum, de reménykedek, hogy talán ma, mert nagyot zuhant le a hőm. Jó lenne, mert a doki engem teljesen elkeserített, és már azt sem tudom mit csináljak. Csak úgy a korom miatt közölte, hogy a petefészkeim felmondják a szolgálatot, minden vizsgálat nélkül. Majdnem sokkot kaptam, azóta teljesen kivagyok, és reménykedek benne, hogy a doki csak tévedett. :(

2016. márc. 3. 19:49
 50/52 A kérdező kommentje:

Előző hónapban is második leesésnél volt ovu, ugyanigy 5 nap elteltével. :) meg olyan fura volt az orgazmus is.. mintha fájna vagy nem is tudom.. szinte megrettentem. Fenékben mérem, elvileg az van írva a hőmérőre, hogy ne számoljak le belőle 0,5-öt. Látott orvos a ciklus első felében, láttam a petesejteket a petefészekben, mondta, hogy kicsit később lesz ovu.. na de ennyivel?!... pénteken tesztelek legközelebb, majd kiderül :) ma vagyok 12. dpon.

Elég gáz, hogy vizsgálat nélkül rá vágja a dolgokat :( Szerintem, hadjad a hőmérőzést, csak belehülyül az ember :) és ha kicsit megnyugszol, akkor lehet pikk-pakk besikerül a babó :) Ha akar jönni úgy is jön, ha nem, akkor meg csak idegőrlés van. Van egy szép gyermeked, a 2.at bízd a sorsra, és arra a kis lélekre, aki vagy jön, vagy nem ! :)

2016. márc. 3. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!