Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzés, volt peteérés?...

Hőmérőzés, volt peteérés? Utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

Kb 33naposak a ciklusaim. Az első hőleeséskor szurkált a petefészkem, meg hőhullám jött rám. Utána olvastam ezt a méh száj vizsgálgatós dolgot, ekkor elértem, és egy pici mélyedés volt benne. 4 napja folyamatosan olyan, mint ha még akarna jönni, fáj az derekam, a medence csontom, combom töve, és biztos voltam benne, hogy tegnapra megjön.. Még akkor is ha van 1hét a menzeszig. Nem szokott fájni menzesz előtt, csak mikor már megjött. Nem jött semmi. Tegnap eléggé fura érzésem volt este, mintha almodnek, mintha nem lennék normális... És előző nap 10ora alvás után, én aki pörgök este nagyon nagy fáradtság volt rajtam, de nem tudtam elfele aludni. Tegnap este megneztem, és nem érem el a méh szájat, valahogy be van fordulva.. Csak az alsó részét érzem, hogy ott van valahol.

Olvastam, hogy 10p.ig kell mérni az ébredési hőt.. Én a diagrammon csipogásig mértem, mert úgy vezettem végig, de 10p. Után 36.8az ébredési hőm.

[link]

2016. febr. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6
 11/52 mandiga ***** válasza:
Én is így voltam.Már sokadik napja késik. Több mint egy hétig éreztem petefészek szúrkálást, gondolom az volt, akkor többször éreztem erős megjön érzést, és semmi. Nem tudom mi lehet ez. Hőt mérek, ma leesett a hőm, ovura gyanakodok, hát remélem az, egy-két nap és kiderül.
2016. febr. 23. 21:54
 12/52 A kérdező kommentje:
Nekem holnapra kéne megjönni. Tegnap kicsit megtoltam az ágyat, és olyat belenyilalt.. Mintha inkább megvagtak volna késsel, lefekudtem, és pár másodperc után elmúlt. Mikor csináljak tesztet? KB 9nap telt el az ovutol.. Ha úgy nézzük.. Bár eléggé összevissza a diagramm.. :(
2016. febr. 24. 14:03
 13/52 mandiga ***** válasza:

Feltennéd a görbéd?

Holnap kellene megjönnie és a 9. dpo-n vagy? Jól értettem?

Mert ha igen, az nem valami jó jel, mert a luteális fázisod elég rövid. Ma nekem is nagyon szúrkált, voltam nődokinál, felfeküdtem arra az ágyra, és mintha mendenem ott összerándult volna, eléggé kellemetlen volt.

2016. febr. 24. 21:06
 14/52 A kérdező kommentje:
Nem jó a havi diagramm, mert a hőmérő túl korán csipog, és hamis eredményt mutat..10p íg kell mérnem, hogy jó legyen. 3napja 36.8 reggel,napközben 37.1. Múlt hónapban 21.napon volt azt hiszem az ovu, most pedig fogalmam sincs igazából... 33naposak kB. A ciklusaim. Ma jott nagyon világos barna nyúlós folyás, de csak annyi h tisztasági beteten látszott. Vettem tesztet ma, holnap reggel csinálom. Nem szokott fájni a mellem, de néha nyilalgat olyan.. Viszketés szeruen belül, meg derekam, medence csontom fajdogál. Hajnalig fent szoktam tudni maradni, most pedig már 10kor álmos vagyok nagyon. Nem bírok inni a konyhai csapból mert "budos a víz" ami eddig nem tűnt fel.. Úgyhogy hát kiderul majd.. :)
2016. febr. 24. 21:43
 15/52 A kérdező kommentje:
Mármint 3napja mérem 10p íg :)
2016. febr. 24. 21:47
 16/52 A kérdező kommentje:

Ma kéne/nemkéne megjönnie, megcsináltam a tesztet, 25ös X-epil, negatív, hőm esett kicsit, 36:8ról 36:6. Folyás ugyanúgy sok.. szinte olyan mintha meglenne. Hát várok. :)

Tegnap jött kis barnás folyás, most már az is színtelen.

2016. febr. 25. 14:25
 17/52 mandiga ***** válasza:

Mást sajnos nem lehet tenni, mint várni. Én is érzem most nagyon enyhén, hogy meg akar jönni, vagy nem tudom. De edig még semmi. 3 napja nem tesztelek, elég volt. Csak ovutesztelek, a 15-ös pozi volt, nekem tegnap elött esett le a hőm, de másnapra feljebb ment. Nem tudom mi ez. Én is örülnék, ha baba lenne. :)

Nagyon drukkolok neked, és majd írd meg mi lett.

2016. febr. 25. 22:53
 18/52 A kérdező kommentje:

Mindenképp! Hőm meg mindig fent, még mindig semmi. Mellem viszket néha, meg néha ilyen tompa mensis fájdalom a hasam alján , és mikor rakeszulok, hogy ez fájni fog.. Elmulik :)

Séta közben belenyilal a mehszajamba néha.. Vagy nem tudom.. Oda alulra és felfelé.

2016. febr. 26. 15:50
 19/52 mandiga ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok. Érzem, hogy lent, kicsit oldalt szúrkál, hol jobb, hol bal oldalon, sokszor érzem, hogy most megjön és semmi. Nem tudom már mit gondoljak.
2016. febr. 26. 20:30
 20/52 A kérdező kommentje:
Totál ugyan ez nekem is.. írd majd a fejleményeidet! :)
2016. febr. 26. 22:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!