Hőmérőzés, volt peteérés? Utalhat terhességre?
Kb 33naposak a ciklusaim. Az első hőleeséskor szurkált a petefészkem, meg hőhullám jött rám. Utána olvastam ezt a méh száj vizsgálgatós dolgot, ekkor elértem, és egy pici mélyedés volt benne. 4 napja folyamatosan olyan, mint ha még akarna jönni, fáj az derekam, a medence csontom, combom töve, és biztos voltam benne, hogy tegnapra megjön.. Még akkor is ha van 1hét a menzeszig. Nem szokott fájni menzesz előtt, csak mikor már megjött. Nem jött semmi. Tegnap eléggé fura érzésem volt este, mintha almodnek, mintha nem lennék normális... És előző nap 10ora alvás után, én aki pörgök este nagyon nagy fáradtság volt rajtam, de nem tudtam elfele aludni. Tegnap este megneztem, és nem érem el a méh szájat, valahogy be van fordulva.. Csak az alsó részét érzem, hogy ott van valahol.
Olvastam, hogy 10p.ig kell mérni az ébredési hőt.. Én a diagrammon csipogásig mértem, mert úgy vezettem végig, de 10p. Után 36.8az ébredési hőm.
Kb a 12-14. napra fejeződik be a beágyazódás, és csak utána tud látni a doki valamit. 5 hetesen már látható ultrahanggal.
Nagyon szorítok neked.
Nekem olyan nyomás érzés van mindkét petefészkemnél, a hasam aljában, szúrkál az oldalam. Nem tudom mi van velem. Mensi sehol. Rendeltem megint teszteket, de nm is tudom miért. Honap itt lesz remélem az ovu meg a hcg teszt is, habár én babás nem vagyok sajnos. :(
Köszi a drukkot, meg írom majd mi a helyzet :)
Régóta probalkoztok babo ügyben? :(
Nem mentem végül dokihoz, párom meggyőzött, hogy csak pénzkidobás.. 2 hét múlva foglaltam időpontot. Sajnálom :( És őszintén remélem, hogy összejön még az utolsó pillanatban! :) Én 21. év felé tartok, úgyhogy még hálistennek van időm. (remélem) Megszakítva volt a közösülés+hüvely öblítés is volt.. hát ha így is megfogant a pici, akkor várjuk szeretettel. :) mindig is fiatal anyuka akartam lenni, és volt egy vicces elszólásom is előző hónapba, "Ha meghal a halam, na majd akkor esek én teherbe! "( nem tudom honnan jött ez a gondolat) -mondtam nevetve.. rá 2-3 hétre meghalt a halacska, ez hó elején.. :) Most pedig már 6 napja késik, de mivel 24. napon volt p.é-m kb, így a teszt még negatív. A p.é-től számítva 9. napon barnás folyás volt.
Remélem neked össze jön a baba! Ha esetleg, pozi lesz a teszt, mindenképpen írok ide :) És kérlek Te is! Nagyon drukkolok neked! :)
Nagyon aranyos vagy. Köszönöm a drukkot.
Tényleg érdekes amit írtál a halacskáról. Lehet ott van az a babuci, csak még nem mutatja magát.
Én is nagyon drukkolok neked, és persze megírom mi a fejlemény. Te is írd meg mindenképp. :)
Akkor később volt ovud? Megértelek, hogy már türelmetlen vagy, én is az vagyok, mensi sehol, ma a hőm jól leesett. Most pár napig nagyon szúrkiált az oldalam, feszített, szinte már görcsös volt, kellemetlen. Nyomkodtam, hogy hagyja már abba. :))
Nem tudom, de engem is megöl a kiváncsiság, hogy mi van, egyáltalán van-e peteérésem, és lesz-e ovum. Cisztm nincs, az biztos. Olyan rossz ez a várakozás, és még rosszabb, hogy mi lesz a vége. Ha pozitív, akkor az nagyon jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!