Hőmérőzés, volt peteérés? Utalhat terhességre?
Kb 33naposak a ciklusaim. Az első hőleeséskor szurkált a petefészkem, meg hőhullám jött rám. Utána olvastam ezt a méh száj vizsgálgatós dolgot, ekkor elértem, és egy pici mélyedés volt benne. 4 napja folyamatosan olyan, mint ha még akarna jönni, fáj az derekam, a medence csontom, combom töve, és biztos voltam benne, hogy tegnapra megjön.. Még akkor is ha van 1hét a menzeszig. Nem szokott fájni menzesz előtt, csak mikor már megjött. Nem jött semmi. Tegnap eléggé fura érzésem volt este, mintha almodnek, mintha nem lennék normális... És előző nap 10ora alvás után, én aki pörgök este nagyon nagy fáradtság volt rajtam, de nem tudtam elfele aludni. Tegnap este megneztem, és nem érem el a méh szájat, valahogy be van fordulva.. Csak az alsó részét érzem, hogy ott van valahol.
Olvastam, hogy 10p.ig kell mérni az ébredési hőt.. Én a diagrammon csipogásig mértem, mert úgy vezettem végig, de 10p. Után 36.8az ébredési hőm.
Ja, ertem. :)
Igen, akkor ertekelhetetlen. A 36,8 biztato. :)
Ha par napig meg ennyit mersz, akkor valoszinuleg volt ovud. Bar kerdes, hogy ciklus elso feleben mennyi lett volna, ha szinten 10 percig mered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!