Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzés, volt peteérés?...

Hőmérőzés, volt peteérés? Utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

Kb 33naposak a ciklusaim. Az első hőleeséskor szurkált a petefészkem, meg hőhullám jött rám. Utána olvastam ezt a méh száj vizsgálgatós dolgot, ekkor elértem, és egy pici mélyedés volt benne. 4 napja folyamatosan olyan, mint ha még akarna jönni, fáj az derekam, a medence csontom, combom töve, és biztos voltam benne, hogy tegnapra megjön.. Még akkor is ha van 1hét a menzeszig. Nem szokott fájni menzesz előtt, csak mikor már megjött. Nem jött semmi. Tegnap eléggé fura érzésem volt este, mintha almodnek, mintha nem lennék normális... És előző nap 10ora alvás után, én aki pörgök este nagyon nagy fáradtság volt rajtam, de nem tudtam elfele aludni. Tegnap este megneztem, és nem érem el a méh szájat, valahogy be van fordulva.. Csak az alsó részét érzem, hogy ott van valahol.

Olvastam, hogy 10p.ig kell mérni az ébredési hőt.. Én a diagrammon csipogásig mértem, mert úgy vezettem végig, de 10p. Után 36.8az ébredési hőm.

[link]

2016. febr. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 mandiga ***** válasza:
Megírom, mi hogy változik. Ma is szúrkál, enyhén görcsölget a hasam alja.
2016. febr. 27. 10:05
 22/52 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem jött meg, fáj a derekam,szinte mindig kihuzva magam kell ülni mert irritáll ha a mehemnel nyomodik. Nyilal a mellembe is, pedig nem szokott, és ilyen nagyon halvány barna csík kB 5cms van a szemérem csonttol felfelé. Tegnap estére a teszt egy nagyon halvány.. Olyan szinten hogy szinte nem is.. Csak negatív fényképen lehetett látni. Hát nem tudom. Neked van vélemény a one step vateras tesztrol?
2016. febr. 28. 11:39
 23/52 mandiga ***** válasza:
Hát az one step vaterás teszt, nem is tudom mit mondjak róla. Nekem egyszer volt halvány pozi, 4 teszt is, fotózni is tudtam, másnap 4 teszt negatív, harmadnap 4 teszt pozitív, negyedik nap meg negatív, utána megjött.Sokan azt írják, hogy később mutatja ki az eredményt, mert nem is olyan érzékeny. Nem tudom, hogy nálam volt-e valami ami elundult esetleg, vagy csak becsapott a teszt. Mindenesetre holnap tesztelj, ha sok van, akkor minden nap csinálj egyet. Nálam sincs még semmi. Szúrkál az oldalam, van, hogy a hasam alja. Nem tudom, lehet felfáztam? Többet járok pisilni is, persze nem 5 percenként. A hőm megint ingadozik, fel le. A cicim hol érzem, hol nem, de oldalt. Nem tudom mi a fene ez.
2016. febr. 28. 19:31
 24/52 mandiga ***** válasza:
Nekem is szúrkál egész nap, hol elmúlik, hol előjön. Neked milyen folyásod van? Nekem pár napja vizes, színtelen. Ilyenre nem emlékszek, hogy nekem lett volna. :(
2016. febr. 29. 09:02
 25/52 mandiga ***** válasza:
Teszteltél azóta?
2016. febr. 29. 09:05
 26/52 A kérdező kommentje:
Ma fogok tesztelni! :) nekem is vizes folyás volt, aztán most atvaltott néha nagyon kicsit sárgás meg nyúlósba. 5.napja késik, egész éjjel fájt a derekam, mintha húzták ketté, mára szédülök kicsit, és kaját se nagyon kívánom.. Tegnap 37.3 volt a hőm napközben. Már reggel nem merem, mert mindig fázok ébredés után.. És sose mutat jót.. :( ha össze jött a baba.. Akkor az Valentin napon jött :) Teljesen romantikuss :D
2016. febr. 29. 11:30
 27/52 anonim ***** válasza:

Előre is bocsánat a válaszomért, és természetesen nagyon szorítok, hogy sikerüljön a baba, de!!!!!

A nappali hőmérséklet nem mérvadó! Attól, hogy reggel nem mutat "jót", attól még a reggeli érték a valós, még akkor is, ha nem azt mutatja, amit valójában látni szeretnél.

Van ilyen ismerősöm, aki nappal méricskél és meg van róla győződve, hogy jól teszi, és milyen szabályos a görbéje, de így abszolút nem valós értéket mutat! Szóval a reggeli hőt kell nézni, ha tetszik, amit látsz, ha nem.

Hajrá, irány tesztelni! :)

2016. febr. 29. 11:46
 28/52 mandiga ***** válasza:

Lehet ebből baba lesz. :)

Tersztelj, nagyon kiváncsi vagyok.

És persze nagyon drukkolok is! :)

2016. febr. 29. 11:52
 29/52 A kérdező kommentje:
Édesanyám is mindig d.u tán mérte 5 kor :) bár én annyira nem hajtok még, csak érdekességbol mérem. Nekem délután 36.7szokott lenni. Most meg 37.3. Teszteltem, 10essel negatívat. Viszont szerintem még ma elmegyek a nő gyogyszaszhoz.. Valamit csak lát.. Vagy mond.. Nem bírom ezt a bizonytalanságot :) 6 napja volt egy nagyon kicsi barnás folyás.. Láthat már valami a doki? Mindegy mit, csak a ferhesseggel kapcsolatban..
2016. febr. 29. 13:03
 30/52 anonim ***** válasza:
Maximum megvastagodott nyálkahártyát láthat ilyenkor, ami utalhat menzeszre is...
2016. febr. 29. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!