Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Sziasztok!
8-as vagyok.
Kepzeljetek, megkaptuk az orvostol az "engedelyt". Epp most volt peteeresem es igy mar nem vedekeztunk. Nagyon izgulok, picit felek is.
En 10. DPO-tol tesztelek, vettem jopar erzekeny tesztet, mert egyenlore csak aszpirint szedek, de hamar valtanom kell verhigitora, ha pozitiv lesz a teszt.
Ki milyen fajta tesztet vett/vesz?
Mi a velemenyetek a OneStep-rol?
Nekem nem sok jo, az elozo babanal a clearblue mar majd egy hete pozitiv volt, mire a onestep is az lett.
De most ismeretlen markat vettem, elvileg ez is 10-es, de meglatjuk. Lehet hogy meg beruhazok egy clearblue-ra is.
Sajnálom Detty, de reméljük márciusra mind babásak leszünk.
8-as, júj, dejó! Nagyon drukkolok!
Már én is izgulok, sikerül-e.
Sziasztok!csatlakozom!:)
9.dikére nem várom egy peteérés kalkulátor szerint!
Bár ebben a hónapban a kelletnél hamarabb jött a nem várt,és kevesebb volt and másabb,holnap megyek orvoshoz remélem mond valami biztatót!
Megy a drukk!mindenkinek! :)) #Jasmine
9-re nem varom. Januarban vagtunk bele a kisteso dologba. Optimista vagyok, remelem nem jon meg. Szurkolok mindenkinek.
Lynette
Sziasztok! Akkor én is csatlakoznék hozzátok:) Én Tünde vagyok és mi is januárban fogtunk bele :) Akkor hagytam abba a gyógyszert, ezért gyorsan ovuteszteltem is. Nekem mutatta egyből, hogy mikor van és a ciklus.hu is akkorra írta. Nyák is volt, de így sem sikerült, bár lehet elcsúsztunk az együttlétekkel. Na mindegy szóval, ami a lényeg, hogy most nagyon figyelek. Vasárnap pozitív ovu és gyakori együttlétből remélem mihamarabb összejön, mivel kicsit szerintem korábban kellett volna kezdeni (30múltam)... Én elvileg 7ike körül nem várom :)
Mindenkinek drukkolok! Hajrá :)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, ha nem gond.
Március 6-8 környékére nem várom. Ez az első hónapunk. 3. babát tervezzük,régi nagy álmunk válna valóra vele, tizenéves korunk óta 3 gyermeket terveztünk.
Nagyon remélem, hogy sikerül!
Kedves kérdező Te már túl vagy az ovun? Kb egyszerre nem várjuk. Nekem még nem indult el felfelé a hőm, talán holnap.
Szurkolok mindenkinek!
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!