Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Jajj sziasztok! Örülök nektek, és nagyon drukkolok mindenkinek! :) Jöjjön mindenki aki nem várja! Én még a ciklusom elején vagyok, cicka+palástfű (most épp cickafark) szintén, és barátcserje. Van már gyerekem, nekem akkor is ezek segítettek. Holnap napközben tuti nem írok, mert úton leszek, de nap végén jövök ismerkedni! :))))
Jó éjt!
Látom nem hagytatok ki semmiből.
#1 Abigél nagyon szeressétek egymást, és biztos sikerülni fog! Jónás napról tudnml nekem mesélni?
#3 Nagyon drukkolok, de ha úgy alakul, akkor szeretettel várunk itt!
#4 7.hete? És nem vagy babás? Vagy pcos? (Én igen, csak azért kérdezem)
#8 Szintén 3.gyereket szeretnénk. Sajnálom a vetélést nagyon! Próbálj arra gondolni, hogy oka vokt, és így vokt a legjobb mindenkinek. Ő kis angyalka lett, és vigyáz rátok!Ne féljetek, úgy van minden, ahogy lennie kell! Ölelés!
Kitti! Írj majd ha teszteltél! :)
#10 Hányadik baba? Nagyon szurkolok nektek is!
Én Eszti vagyok egyébként, és 2 kicsim van. Mindig is 3 gyereket szerettünk volna, kis korkülönbséggel, kis mazsolákat :) szóval én is nagyon figyelek mindenre. Most érzem, hogy vágyok rá, ő kell nekünk itt és most! Szerettem a terhességet, a szülést, és mindent. Bocsánat, hogy áradozok, de nagyon szeretném. Az első nagyon neheten jött össze a pco miatt, tudom milyen várni, reménykedni, kicsit meghalni minden hónapban. Mindenkivel együtt tudok érezni!
Szia Eszti 😊
Megértem , hogy áradozol, ilyen amikor az ember nagyon vágyik a babára. Én is ilyen vagyok.
Az az igazság a teszteléssel megakarom várni a 19.-ét.
Akkor lenne ideje a nemvártnak.
2 hete néha furán fájdogál a hasam, eddig nem szokott.
Tegnap reggel amikor wc-re mentem a wc papíron halvány rózsaszínű valami volt. Azóta semmi. Ilyet sem tapasztaltam még soha. 1 hét van még a nemvártig , így nem tudom mi lehetett.
Tesztelni igazság szerint félek így nemvárt előtt mert nem szeretnék csalódni.
Annyira szeretnénk a babát , hogy Mostmár számolom a napokat és wc- re is félve megyek minden alkalommal.
Lehet a teszt még semmit sem mutatna.
Egyébként akinek van már gyerkőce , mikor teszteltettek pozitívat ?
2 gyerkőcömnél Sosem teezteltem előre , mindig csak amikor elmaradt a menzesz.
Abigél tök igazad van! Elsőmnél ugyanez volt. Nehezen jött össze, vetéltem párszor, tesztek, kiakadások, miért nem?! Aztán elegem lett, nem próbálkoztunk, mind a ketten készültünk a zh-kra, sikerültek, örültünk, jól megünnepeltük egymást :P, aztán 2hét múlva elaludtam délután. (Ez nálam a lehetetlen kategória) eztán mindig, hát teszteltem, és pozitív lett.
Szóval jó úton jártok, és szuper, hogy tudtatok erről beszélni.
#14 Legyen ahogy szeretnétek azt kívánom! :)
Kitti: ilyen pirosam volt, szex után kb egy héttel, beágyazódásos vérzésnek nevezik mint utólag kiderült. Én éreztem a terhességet, elsővel kb 2héttel szex után teszteltem, másodikkal 10nappak utána csak én láttam, 12nappal utána szépen látszott az x-epil tesztcsíkon. Ez hivatalosan a nemvárt előtt 2nappal lett volna, csak nekem is zűrös ciklusaim vannak, ezért őt nem mentruációtól számolták, hanem ahonnan mondtam. Mennyi idősek a gyerkőcök?
Eszti!!!
8 éves a nagyobbik fiúcska , a kisebbik pedig 5 éves. 😊
Én is a beágyazódásra gondoltam. Most egy pár órája viszont már barnázom, amit szintén nem tudok hova tenni, mivel 6 nap múlva lenne még a nemvárt és mindig pontos a ciklusom. De ilyen előtte Sosem volt. Nemhiszem h ennyivel előbb jönne a nemvárt . Főleg , hogy előtte Sosem szoktam barnázni. Mi 12 nappal vagyunk az együttlét után. Még azért reménykedem 😊 ha a barnázás marad csak akkor hétfőn reggel tesztelek , mert nagyon kíváncsi vagyok Mostmár . Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt.
Szia Petra üdv itt! Szurkolok! Nekem márc 8án nem jellene megjönnie.
Kitti! Ha tesztelsz, és +, akkor menj orvoshoz hétfőn, nekem mindkettővel ilyen volt, mert kevés a progeszteronom, azért barnáztam, véreztem. Kaptam hormon tablettát, és oké volt minden. Én látok esélyt, de szerintem tesztelj, biztos ami... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!