Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?
Tegnap este ugyan enyhén de Megjött a nemvárt 😒
Ráadásul egy héttel korábban.
így már esélyt se látok arra , hogy összejött most a baba , mondjuk első próbálkozás volt csak.
Elkeseredve nem vagyok mivel január 31.-én kezdtünk bele a babaprojektbe, mivel most elöbb jött meg 1 héttel akkor viszont peteérésem is elöbb volt , így akkor még nem is dolgoztunk rajta 😊
Mi is 1 évig megszakítással védekeztünk csak. Amiatt ne aggódj hogy nem tudsz terhes lenni.
Most hogy belevágtatok kiváncsian várom a fejleményeket 😊 Kitti
Sziasztok! Mi lassan egy éve nem védekezünk, sajna mégse jön. Igaz nehéz helyzetben vagyok mert a párom kamionozik így csak hétvégente lehetünk együtt :(
Még csak 23 leszek hamarosan de már 7 éve vagyunk együtt és már nagyon szeretnénk mind a ketten(sőt még a családja is nagyon várja)
Leendő aposom nem is érti hogy hogyhogy nincs még unokája(ő tudja nagyon jól hogy soha nem szedtem fogamzásgátlót).....
Én most 27-ére nem várom
Kitti sajnálom, de drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön!
Nekem van egy 3 és egy másfél évesem, és kevés időm, de beszélgetni akarok! Bonyolult.
Mostanában nehéz napok voltak velük, de már lábalunk ki.
Barátcserjét "eszek", és cickafarkot iszok, és a napokban várom a peteérést. Ember beteg, de gyógyítom, mert betegen nehéz gyereket csinálni. :p
Nálatok helyzet?
Nekem ugyan Megjött a nemvárt, de csak 3 napig tartott. Valamiért megzavarodott a ciklusom most. Van aki bíztatt hogy csináljak egy tesztet azért. Majd meglátjuk, ami biztos , hogy indulhat megint a babaprojekt. 😊
Az első 2 gyerkőcöm elsőre sikerült, mondjuk sok minden befolyásolhatja most a helyzetet. 2 hónapja volt egy balesetem , műtöttek is. Mostmár ugyan jól vagyok , de lelkileg azért megmaradt a baleset bennem. 😒
Reméljük a legjobbakat és hogy mielőbb sikerrel járunk. Kiváncsian várom nálatok mi lesz a fejlemény. 😊
Március 2.-ára kaptam időpontot a dokihoz , mivel a rákszűrés is esedékes, így egyben megnézetem magam , hogy minden rendben van e .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!