Ha egy terhességi teszt negatív lett, vagyis csak 1csíkot mutat, és később (a negatív kimutatása után 15-20percel) már egy halványabb csík is van, akkor lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 08:39
1/4 anonim válasza:
Általában azt mondják, hogy akkor pozitív a teszt, ha reakcióidőn belül kb. 5-10 perc múlva jelenik meg a második csík.
Ha utána jelenik meg, az nem biztos, hogy baba, mert lehet száradási csík is. De! Ennek ellenére olvastam itt már sok olyan esetet, hogy fél óra múlva lett halvány pozi, és akkor tényleg terhesek voltak. Tehát azt tudom javasolni, hogy 2 nap múlva reggeli vizeletből csinálj még egy tesztet, biztos, ami biztos, addigra erősödnie kell a 2. csíknak is. Drukkolok!
2/4 anonim válasza:
Én is azt tudom tanácsolni hogy 2 nap múlva reggeli vizeletből tesztelj.Drukkolok!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is időn túl jelent meg a második csík reggel csináltam és kb fél óra után láttam a másik csíkot csak. Ráadásul a nemvárt után 12 nappal teszteltem. Délután vettem egy másikat, megcsináltam és az egyértelműen pozitív volt:)
4/4 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt:Egy csík.Nem is foglalkoztam vele.Félretettem.Fél óra múlva, na mondom kidobom, de vetek még rá egy pillantást.Ott volt egy halvány csík is.Na, az volt a kislányom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!