2 nap múlva jönne meg viszont k. b.3 napjan görcsölök . Ma vettem egy terhességi tesztet (todom hogy kicsit korai ) és mejelent egy halványabb vonal is a control vonal mellet. Szerintetek kismama utaló jel?
Szia! Tapasztalataim alapján vannak olyan tesztek amelyiknél halványan látszik a csík, akkor is ha negatív.
Az BIZTOS, ha valóban terhes vagy, akkor nem halvány az a csík. Nézd meg a teszt érzékenységét.
Ha szeretnél babát légy türelmes, ha nem jönne jókor, akkor is várnod kell.
Tutit csak az orvos tud mondani.
Remélem segítettem.
V.
Köszönöm de nem segitettél mert ha "a tutit" az orvos tudja akkor nem értem hogy miért állitod hogy"Biztos".
Ezt a kérdést azoknak a kismamáknak tettem fel akik voltak hasonló szituációban és saját tapasztalataikat osztanák meg velem.
Egyébként minden terhességi teszt használati útmutatóján az szerepel hogy a két csíknak a színintenzitása nem mindig egyforma mivel ez a HCG hormon termeléstől függ,ami a terhesség elején nem olyan intenzív.
Én is így tudtam meg hogy terhes vagyok:)
Csak halvány volt a csíkocska:)
Nekem is a nemvárt előtt két nappal egy szinte alig láthatóm lett. Aztán napok múlva erős lett.
szerintem kismama vagy, gratula.
7 hetes
Első válaszoló vagyok. Én is kismama vagyok, gondoltam ezért válaszolok. Ha nem lennék ilyen helyzetben nem szólnék bele.Nem kell lekapnod a körmömről.
Terhességem előtti hónapban halvány csíkos volt a Gabriel teszt. Mégsem voltam terhes.
A következő hónapban úgy teszteltem mint Te és úgy is jártam. Amikor több lett a HCG két konkrét csík lett: erre írtam a biztos szót.
A doki uh-os vizsgálatára pedig a tuti-t.
Már érted?
Egyébként gratulálok és sok boldog kismamás napot:)
10h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!