Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi teszt! Ha a 2....

Terhességi teszt! Ha a 2. csík jóval halványabb, mint a kontrol csík az pozitív?

Figyelt kérdés

Június 2-3-ra nem vártam, ma teszteltem, a 2.csík látható, de jóval halványabb a kontrol csíknál.

Ilyenkor normális a mindjárt megjön érzés meg néha fájdogál a hasam alja(úgy mint mikor meg szokott jönni),nem görcsöl.

2010. jún. 4. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok:)) Nem baj ha halvány de ha ott van a 2. csík akkor babát vársz:) Pár nap múlva már erősebb lesz a csík

Üdv.9 hós kisfiú anyukája

2010. jún. 4. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok

azt elfelejtettem írni hogy igen normális :)

2010. jún. 4. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
én is gartu, velem is ez volt, mindkéát teszten....ennek már 20 hete :-)
2010. jún. 4. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
így van normális az érzés. egy-két nap és erősebb lesz a csík. gratula!
2010. jún. 4. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Az pozitív!

Mindkét babámnál jóval halványabb volt a tesztvonal a kontrollcsíknál ilyenkor még.

2010. jún. 4. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan így volt. a 2. csík halványabb volt sokkal szinte alig lehetett látni. vártam még 1 hetet és a másik teszten utána már erősebb lett. azt mondják a halvány csík is csík és igazuk van :D
2010. jún. 4. 10:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) Akkor merek már örülni egy picit. Nektek is gratulálok.
2010. jún. 4. 14:03
 8/9 anonim válasza:
Szia! Te is korán teszteltél mint én anno két hónapja:)Nekem március 7-én volt meg utoljára és április 7-10 körül vártam.De nem jött:)11-én csináltam egy tesztet valahogy megérzésből,és halványan jött elő nekem is csak a csík.Utána 4 nap múlva csináltam megint és szintén csak halvány lett és ráadásul a laborban is negatív lett a teszt akkor 15-én.Na akkor vártam egy jó hetet március 24-én csináltam még egy tesztet és pillanatok alatt előjött jó erősen a csíkocska:)Nagyon boldog voltam!!Mert már a doki is annyit mondott a negatív laboreredményre hogy igen csak terhesség gyanúja áll fenn,de én bíztam benne hogy tényleg baba van.Most töltöttem a 12 hetet,túlvagyok a tarkóredő mérésen is ami jó lett:)Bocsi hogy ilyen hosszúra nyúlt a hozzászólásom,de kívánok neked is minden jót!
2010. jún. 4. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Bizony-bizony, jön a baba!

Gratulálok! :)

2010. jún. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!