Ki az aki február 12-ére nem várja?
Figyelt kérdés
Most először teszek fel itt kérdést. Kicsit el vagyok keseredve mert már nagyon régóta (kinek mi a régóta : nekünk 1 éve)szeretnénk egy babócát .Sajnos volt egy vetélésem is.Szóval minden egyes hónapban reménykedem hátha most sikerül. Gondoltam akadnak itt sorstársak és tudunk egymásba lelket önteni és beszélgetni. Amúgy szedek mindenféle vitamint méhpempőt , folsavat D-vitamint B-komplex vitamint. Csináltam ovu. tesztet is 28-án volt pozitív. Akkor,előtte és utána is együtt voltunk. Szóval úgy gondolom hogy megtettünk/megtesszük ami tőlünk telik. Most várunk....2016. jan. 31. 14:23
31/34 anonim válasza:
14-es vagyok
Én voltam az egyetlen itt, aki holnapra ténylegesen várta (középidőben 1x nem védekeztünk), bár nem történt volna tragédia, ha becsúszik a baba, elférne a meglévő gyerkőcünk mellett. :)
Tegnap este már volt némi barnázás és reggelre meg is jött, viszont ezt a hónapot rendesen megszenvedtem, mert már vasárnap óta szinte folyamatosan görcsölt a hasam és fájt a derekam, holott csak a vérzés első napján szokott.
Mindenkinek szurkolok, aki nem várja!
32/34 anonim válasza:
Mar 1 napja kesik :D viszont tegnap reggel negativ volt a teszt :(
33/34 anonim válasza:
El kezdtem barnazni, valszeg meg fogjonni, de uj honap uj remeny...
34/34 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Én úgy döntöttem csináltatok egy hormonvizsgálatot, hogy lássuk mi a helyzet. Már nagyon rossz ez a várakozás.
2016. febr. 15. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!