Lehetséges még a terhesség? Február 16. -án volt az utolsó menstruációm, a 3-7. nap között clostilbegytet szedtem (ez volt az 1. clostys hónapom), mert a petefészek nem működik megfelelően,2 éve rendszertelen menstruációval küzdök.
Március 15-én kellett volna megjönnie... a nem várt után 2 nappal csináltam tesztet, ami negatív lett, 23-án megismételtem a tesztet, sajnos az is negatív lett. 26-án voltam nőgyógyásznál, az ultrahangon megvastagodott nyálkahártyát látott, mást nem. Azt mondta, ha biztosan negatív volt a teszt, kizárható a terhesség.
Valami azt súgja, hogy még ne kezdjem el a norcolutot... ma hőemelkedésem volt, illetve tegnap óta orrdugulásom van és folyik az orrom. Talán terhességi tünet.... de lehet csak bebeszélem magamnak, mert már nagyon szeretném, ha itt lenne velünk a baba, 1 éve próbálkozunk.
Valaki volt már hasonló helyzetben? 2 hetes késést nem mutatta ki a teszt és mégis volt baba?
Sajnos nem volt UH-s vizsgálat...
Azt mondta, most kezdjem el a norcolutot, 3-7. nap closti, utána 12. nap UH.Ja és mosttüszőrepesztő szurit is felírt. Nem tudom előző hónapban miért nem csinált UH követést....
Napi 2x1 a ciklus 3-7. napja között.
Olyan nehéz megbízható orvost találni, lehet endokrinológussal kellene próbálkoznom.
És meg annyi hogy szoptatas utann a regihez kepest rendezodott a ciklusom 1-2honap kimarad meg egy evben de elotte jo ha megvolt 3-4 x
Majd most meglatjuk hogy jön össze a masodik :-)
Köszönöm az infókat! :)
Sok sikert a 2. babucihoz! :)
Köszönjük! :)
Holnap csinálok egy tesztet, ha negatív indul a norcolut szedés, aztán closti aztán lehet reménykedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!