Rendszertelen menstruációnál körülbelül mikorra esik a peteérés? (bővebben lent)
van már egy 15 hónapos kislányom, aki nagyon nehezen akart összejönni a rendszertelen menstruációm miatt.
most szeretnénk már neki egy kistesót, de megint rendszertelen a mensim. Januárban volt meg a mensim, meg most a múlt héten. Kedden jött meg és szombatig tartott.
párommal eldöntöttük hogy mostmár próbálkozunk a kistesóval. Olyan kérdésem lenne, hogy így hogy rendszertelen a mensim így hogyan tudom megállapítani mikor van peteérésem. Azt olvastam hogy körülbelül a 14.napon. aki esetleg esett már így teherbe hogy peteérést figyelt azt kérem segítsen. A kislányom váratlanul fogant, mikor már úgy mond lemondtunk róla. 25/L
Igen az ovu teszt olyan kb. mint egy terhességi teszt. Csak a szervezeted LH szintjét méri. Az LH szint délután 4-10 között általában a legmagasabb így ekkor kell tesztelni nem reggeli vizeletből. LH csúcstól 12-24 órán belül bekövetkezik az ovuláció. Különböző weboldalakról elég jó áron lehet hozzájutni ha nagyobb tételben (pl 40-50 db) rendelsz. Mivel rendszertelen a mensid kell is a nagy tétel.
Én innen a fastest.hu -ról rendeltem kombinálva terhes teszttel de elég sok jó oldal van.
"Azt olvastam hogy körülbelül a 14.napon."
Ez csak és kizárólag a 28 napos tankkönyvi ciklusra igaz.
Minden más ciklusra: ciklushossz mínusz ~14 nap.
Pl.: 32 naposnál 32-14=18. nap környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!