Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen menstruációnál...

Rendszertelen menstruációnál körülbelül mikorra esik a peteérés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

van már egy 15 hónapos kislányom, aki nagyon nehezen akart összejönni a rendszertelen menstruációm miatt.

most szeretnénk már neki egy kistesót, de megint rendszertelen a mensim. Januárban volt meg a mensim, meg most a múlt héten. Kedden jött meg és szombatig tartott.

párommal eldöntöttük hogy mostmár próbálkozunk a kistesóval. Olyan kérdésem lenne, hogy így hogy rendszertelen a mensim így hogyan tudom megállapítani mikor van peteérésem. Azt olvastam hogy körülbelül a 14.napon. aki esetleg esett már így teherbe hogy peteérést figyelt azt kérem segítsen. A kislányom váratlanul fogant, mikor már úgy mond lemondtunk róla. 25/L

2015. márc. 23. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha 2 havonta van mensid tuti, hogy valami nem ok. Sanszosan a legtöbb ciklusban ovud sincs.
2015. márc. 23. 14:33
 12/15 A kérdező kommentje:
sajnos nalunk ez oroklodo dolog. Hiaba jarkalok kivizsgalasra minden eredmenyem jo. Sajat orvosom van aki 16eves korom ota koveti hogy mik tortentek velem. 6ev fogamzasgatlo szedese alatt rendszeres mensim volt. Abba hagytam 4 eve es azota viszont mar van egy 15hos kislanyom es ő is tobb mint fel ev alatt jott ossze. Voltam peteeres figyelesen is es ott is rendbe volt minden. Szoval nemtudom. Majd lesz kisteso ha az elet is ugy akarja!
2015. márc. 23. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"6ev fogamzasgatlo szedese alatt rendszeres mensim volt."

Bocs, de ha fogamzásgátlót szedtél 6 évig, akkor 6 évig NEM VOLT menstruációd, nemhogy rendszeres.

A tabletta művi ciklust alakít ki, megvonásos vérzéssel, ami azért jön pontosan, mert a tabletta által adagolt hormon vezérli.

2015. márc. 24. 14:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Mikor az elso gyermekemet terveztuk akkor felirtak nekem 3havi foggatlot es akkor a doki azert irta fel h az elfogy akkor probalkozzunk a babaval. Igyis lett es utana terhes is lettem. Foggatlo elott megjott minden honapba de nem ugyanakkor. De minden rendbe a dokim kivizsgalt. Szoval igy nem hiszem h hulye lennek.
2015. márc. 25. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de hogy a fogi gátló után összejött az mázli volt! Senki nem mondta hogy hülye vagy, egyébként már hallottam olyat is hogy cikluszavarra fogigátlót írni műhiba!

Képzeld nekem kimaradozott sokszor egy más után, szedtem rá a fogigátlót 1,5 évig és után kiderült PCOS vagyok. Príma! a fogigátló meg jól elfedte a tüneteket!

De ovutesztezz ha van ovud és együtt vagytok lesz kistesó! Ennyi

2015. márc. 26. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!