Ki az aki február 12-ére nem várja?
Én igaz február 5re nem várom de hát na...:)
( habár nem fűzök hozzá nagy teményeket )
11-12-e körül nem várom én sem. De ez az első próbálkozásunk. Ugyanakkor én is el lennék keseredve, ha egy éve nem járnánk sikerrel.
Kívánom, hogy végre összejöjjön nektek. Valami előjelnek kell ilyenkor lennie? Vagy még korai?
Mintha csak en irtam volna ezt. Mi 2 eve probalkozunk, akkor elvesztettem a babot 9 hetesen. Ahota semmi. Ebben a honapban vegig szedtem a Premens-t, Elevitet majd gravidat es meg multivitamint. Ja es vegig minden nap ovu tesztet is csinaltam. 3 napja kezdett halvanyan pozitiv lenni, de ma kicsucsosodott teljesen, sotetebb volt mint a kontroll csik :D, vezetek a telefonon is naptarat, a play aruhazban lehet letolteni nagyon jo, tegnap elott es ma bujtunk ossze, ja meg tegnapelott elott, haha szoval 3 napja 2 napja es ma, 12re nem varom, nagyon boldog lennek ha vegre osszejonne mar alig varom, h meg tudjam siketulte vegre. Mindenkinek sok sikert!!!
23/N
Sziasztok! Én 14-re nem várom... Ez az első igazi próbálkozós hónapunk, de már fél éve nem vesszük komolyan a védekezést, de becsúszni csak nem akart a baba... :( Most már élesben próbáltuk. Elvileg pontosak a ciklusaim és voltunk együtt jókor. Nagyon reménykedem... :) Már másfél éve várom, hogy végre elkezdjük úgyhogy tűkön ülök... :) Nálatok valami tünet? :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!