Ki az aki február 12-ére nem várja?
3 hete probalkozunk.
28 eves vagyok. Mar van egy 4 eves kislanyunk.
Sziasztok! Én február 8-án nem várom. Inszemem volt, szóval minden tutira ki volt számolva, behangolva. Ez az első ilyen kísérletünk. Mindenféle enyhe tünetem van (szomjúság, fémes íz, szurkálás, görcsölés), de fogalmam sincs, hogy ezekből mi a gyógyszerek mellékhatása. Ma a 7. Dpo-n vagyok. Hőgörbézek is, eddig szépen emelkedett, tegnap 36,8 volt, de ma reggelre nagyot zuhant (36,4).
A legnehezebb ez a várakozás. A kislányomért nem kellett így megküzdeni, bár én ott is néztem a hőt.
Mindenkinek sok sikert és türelmet kívánok!
E
Sziasztok, lányok, ha még nézi valaki ezt a kérdést.
Szerintetek mikor lesz érdemes tesztelni? Ez az első hónap, hogy ráálltunk a baba-témára és nagyon türelmetlen vagyok. Ma ellőttem egy tesztet és időn túl, de tíz percen belül mutatott egy nagyon-nagyon halvány csíkot. Olyan halvány, hogy fotón nem is látszik.
Megnyugtattam magam, hogy biztos száradási csík. :(
Azt hiszem, túlságosan rákattantam az ügyre. Jobb lesz, ha a következővel inkább megvárom a 11-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!