Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki február 12-ére nem...

Ki az aki február 12-ére nem várja?

Figyelt kérdés
Most először teszek fel itt kérdést. Kicsit el vagyok keseredve mert már nagyon régóta (kinek mi a régóta : nekünk 1 éve)szeretnénk egy babócát .Sajnos volt egy vetélésem is.Szóval minden egyes hónapban reménykedem hátha most sikerül. Gondoltam akadnak itt sorstársak és tudunk egymásba lelket önteni és beszélgetni. Amúgy szedek mindenféle vitamint méhpempőt , folsavat D-vitamint B-komplex vitamint. Csináltam ovu. tesztet is 28-án volt pozitív. Akkor,előtte és utána is együtt voltunk. Szóval úgy gondolom hogy megtettünk/megtesszük ami tőlünk telik. Most várunk....

2016. jan. 31. 14:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Korulottem is mindenki terhes baratnom, szomszed, munkatars stb...durva hogy csak en vagyok ilyen szerencsetlen...
2016. jan. 31. 20:45
 12/34 anonim válasza:

3 hete probalkozunk.

28 eves vagyok. Mar van egy 4 eves kislanyunk.

2016. febr. 1. 09:17
 13/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én február 8-án nem várom. Inszemem volt, szóval minden tutira ki volt számolva, behangolva. Ez az első ilyen kísérletünk. Mindenféle enyhe tünetem van (szomjúság, fémes íz, szurkálás, görcsölés), de fogalmam sincs, hogy ezekből mi a gyógyszerek mellékhatása. Ma a 7. Dpo-n vagyok. Hőgörbézek is, eddig szépen emelkedett, tegnap 36,8 volt, de ma reggelre nagyot zuhant (36,4).

A legnehezebb ez a várakozás. A kislányomért nem kellett így megküzdeni, bár én ott is néztem a hőt.

Mindenkinek sok sikert és türelmet kívánok!

E

2016. febr. 1. 10:38
 14/34 anonim ***** válasza:
Hát én várnám 13-ra, de tegnap nem bírtunk magunkkal és nem volt már itthon óvszer, úgyhogy kockáztatunk...
2016. febr. 1. 12:25
 15/34 anonim ***** válasza:
sziasztok.27 éves vagyok férjemmel 20hónapja próbálkozunk eredménytelenül.holnap megyek az első meddőségi megbeszélésemre de én is 13-ra nem várom.drukkolok mindenkinek
2016. febr. 2. 16:10
 16/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló , szívből remélem hogy sikerrel jártok. Gondolom még senkinek semmi tünete, én jelentkezem ha lesz valami.
2016. febr. 2. 20:15
 17/34 anonim ***** válasza:
Nekem ma lett egy nega tesztem. 9re nem varom. Szombaton lesz 2 hete hogy egyutt voltunk. Lehet meg baba? Mert 4-5 napja faj a mellem, szurkal a hasamba mintha megakarna jonni. Es hangulatingadozasom is van. Drukkolok nektek :)
2016. febr. 2. 22:27
 18/34 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon korán teszteltél, ilyenkor azért még nem mutatja ki a teszt, úgyhogy van remény.
2016. febr. 3. 14:01
 19/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok, lányok, ha még nézi valaki ezt a kérdést.

Szerintetek mikor lesz érdemes tesztelni? Ez az első hónap, hogy ráálltunk a baba-témára és nagyon türelmetlen vagyok. Ma ellőttem egy tesztet és időn túl, de tíz percen belül mutatott egy nagyon-nagyon halvány csíkot. Olyan halvány, hogy fotón nem is látszik.

Megnyugtattam magam, hogy biztos száradási csík. :(

Azt hiszem, túlságosan rákattantam az ügyre. Jobb lesz, ha a következővel inkább megvárom a 11-ét.

2016. febr. 5. 11:27
 20/34 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Nyugi ez még csak az első hónap, lehet azok közé a szerencsések közé tartozol akiknek egyből összejön:) Szerintem mensi elmaradása után 1-2 nappal tesztelj vagy max előtte egy nap.
2016. febr. 5. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!