Ki az aki február 12-ére nem várja?
Figyelt kérdés
Most először teszek fel itt kérdést. Kicsit el vagyok keseredve mert már nagyon régóta (kinek mi a régóta : nekünk 1 éve)szeretnénk egy babócát .Sajnos volt egy vetélésem is.Szóval minden egyes hónapban reménykedem hátha most sikerül. Gondoltam akadnak itt sorstársak és tudunk egymásba lelket önteni és beszélgetni. Amúgy szedek mindenféle vitamint méhpempőt , folsavat D-vitamint B-komplex vitamint. Csináltam ovu. tesztet is 28-án volt pozitív. Akkor,előtte és utána is együtt voltunk. Szóval úgy gondolom hogy megtettünk/megtesszük ami tőlünk telik. Most várunk....2016. jan. 31. 14:23
21/34 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Remélem elolvasod, mi újság ? teszteltél? azt írtad mára nem várod.
2016. febr. 5. 15:16
22/34 A kérdező kommentje:
Hát lányok, nekem ennek a hónapnak is lőttek :((( Már elkezdtem barnázni , a hasam is fájdogál szóval ennyi volt. Teljesen magam alatt vagyok :(((( Remélem ti szerencsével jártok.
2016. febr. 9. 07:28
23/34 anonim válasza:
Szia!
A korán tesztelős vagyok ismét.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( Következő hónapban össze fog jönni! Szurkolok neked.
Viszont te lehet, hogy utálni fogsz most. Ugyanis holnapra nem vártam, és úgy néz ki, nem is fog megjönni. Ma nem bírtam ki és ellőttem egy újabb tesztet. Olyan dupla csíkos lett, hogy majd leugrott.
Nem hittem a szememnek. :)
25/34 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok , boldog babavárást :)
2016. febr. 10. 09:59
27/34 anonim válasza:
hát én nem bírtam magammal és ellőttem tegnap reggel egy tesztet (egens), sajnos negatív volt, de még van időm 12ig, remélem, hogy most összejött így 2 év után, a remény hal meg utoljára, mindenkinek kitartást!!!
28/34 anonim válasza:
holnap 12-e, de várom már és annyira izgulok :D:D:D
29/34 A kérdező kommentje:
Kaktusz drukkolok neked. Remélem összejön igazán megérdemled :) Írd meg mindenképp mi az eredmény.
2016. febr. 12. 09:41
30/34 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Aranyos vagy! Egyelőrr teszt negatív, de meg nem jött meg, szóval még van remény! Mindenkinek kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!