Az izomfájdalom lehet a terhesség jele, ha semmit nem csinaltal, ami ehhez vezethetett volna, es reggelre hirtelen elkezdett fajni az izmod?
Izomfájdalom de hol? Mert pl a melledben lehet olyan érzésed, mintha a mellizmod fájna.
De a vádlid vagy a feneked nem lesz izomlázas a terhességtől.
Ilyesmi általában alvás közbeni rossz pozíciókból jön, meg mikor én stresszes voltam, feszülten aludtam el és úgy is keltem. A feszültségtől pedig fájt mindenem, mintha egy napig sportoltam volna egyfolytában, gondolom álmomban megfeszítettem az izmaimat. Főleg a hasamban éreztem, biztosan éjjel sokat nyöszörögtem.
Pontosan úgy, ahogy elöttem is írták. Rosszul aludtál.
Lehet, hogy olvastál ilyet, mert valakinek épp a kettő egybeesett, de hidd el, hogy ilyen terhességi tünet nincs. Nekem is 5 gyermeke van, de nem tapasztaltam ilyet. Volt hányinger,hányás, gyomorfájás is, ami szerintem ismét ritka, végig fájt a 9 hónap alatt. Mellérzékenység nekem csak a végefelé volt. Az ember hajlamos mindent arra fogni, hogy baba lehet a dologban, ert annyira vágyik rá. Én 4 hónapja akarok egy utolsó babát, olyanok történnek velem amik még soha, bele nem élem magam mert egyre inkább csalódott vagyok. A ciklusomról meg már nem is beszélek, ott tartok, hogy azt sem tudom hány naposak. Ha nem vágynék babára, biztos minden rendben lenne, csak nehéz nem foglalkozni vele.
Azt mondom, ha úgy érzed, akkor inkább tesztelj.
Nagyon drukkolok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!