Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az izomfájdalom lehet a...

Az izomfájdalom lehet a terhesség jele, ha semmit nem csinaltal, ami ehhez vezethetett volna, es reggelre hirtelen elkezdett fajni az izmod?

Figyelt kérdés

2016. jan. 28. 12:18
 1/7 mandiga ***** válasza:
Ilyen terhességi jel nincs. Menstruáció kimaradása után lehet hányinger, hányás, szédülés, esetleg görcsölgetés már korábban. De izomfájdalom, az kizárt.
2016. jan. 28. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
De olvastam egy oldalon,hogy izomfájdalom is lehet. Akkor most hogy van?
2016. jan. 28. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
5x szültem. Soha nem volt izom fájdalmam. Ez nem terhességi tünet. ...
2016. jan. 28. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Izomfájdalom de hol? Mert pl a melledben lehet olyan érzésed, mintha a mellizmod fájna.

De a vádlid vagy a feneked nem lesz izomlázas a terhességtől.

Ilyesmi általában alvás közbeni rossz pozíciókból jön, meg mikor én stresszes voltam, feszülten aludtam el és úgy is keltem. A feszültségtől pedig fájt mindenem, mintha egy napig sportoltam volna egyfolytában, gondolom álmomban megfeszítettem az izmaimat. Főleg a hasamban éreztem, biztosan éjjel sokat nyöszörögtem.

2016. jan. 28. 13:55
 5/7 mandiga ***** válasza:

Pontosan úgy, ahogy elöttem is írták. Rosszul aludtál.

Lehet, hogy olvastál ilyet, mert valakinek épp a kettő egybeesett, de hidd el, hogy ilyen terhességi tünet nincs. Nekem is 5 gyermeke van, de nem tapasztaltam ilyet. Volt hányinger,hányás, gyomorfájás is, ami szerintem ismét ritka, végig fájt a 9 hónap alatt. Mellérzékenység nekem csak a végefelé volt. Az ember hajlamos mindent arra fogni, hogy baba lehet a dologban, ert annyira vágyik rá. Én 4 hónapja akarok egy utolsó babát, olyanok történnek velem amik még soha, bele nem élem magam mert egyre inkább csalódott vagyok. A ciklusomról meg már nem is beszélek, ott tartok, hogy azt sem tudom hány naposak. Ha nem vágynék babára, biztos minden rendben lenne, csak nehéz nem foglalkozni vele.

Azt mondom, ha úgy érzed, akkor inkább tesztelj.

Nagyon drukkolok neked!!!

2016. jan. 28. 16:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is neked :) És sok boldogsagot a babakkal☺
2016. jan. 28. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én amikor terhes voltam akkor igenis volt izomlázam de csakis a méhemben éreztem,pedig nem sportoltam és nem csináltam megeröltetö dolgot.
2016. jan. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!