Van valaki, akinél a terhesség első tünete nagyon durva ízületi- és izomfájdalom volt?
Tudom, hogy ez nem tartozik a "hivatalos" tünetek közé.
De kb 2 hete jelentkezett nálam ez a megmagyarázhatatlan ízületi fájdalom, ami össze-vissza vándorol, hol a bokám, hol a térdem, hol a könyököm, hol a csuklóm fáj, de kegyetlenül. Még 30 éves sem vagyok, szóval egyelőre nem gyanakszom reumára vagy köszvényre. :)
És 2 napja késik a menzeszem.
Tudom, hogy hülye vagyok, hogy próbálom mindenbe belemagyarázni a terhességet, de nagyon szeretnénk már babát, és gondoltam, hátha valaki tud valamivel biztatni. :)
Szia!Utalhat igen....egy bnőmnek pl influenza szerű tünetei
voltak.Tarkó fájdalom,végtag fájdalom és még a torka is kapart.De ha már 2 napja késik miért nem tesztelsz?Már biztosan kimutatná.Én is a hétre nem várom.Szorítok neked!!!!Írd meg hogy mi volt:-)
Jaj, köszi szépen a biztató szavakat. :)
Igazából még korainak tartom a tesztelést, mert azért 1-2 nap késés elő szokott fordulni néha, így még várok pár napot.
Szia!
Én azt hittem beteg leszek, még táppénzre is vetettem magam, mert annyira szarul voltam. Aztán kiderült, hogy baba van a dologban. De a legelső tünetem, még ennél is érdekesebb volt: egyszerűen éjszaka nem jött álom a szememre. Nem bírtam elaludni, csak olyan hajnal 2-3 fele. Ez jóval a teszt előtt már jelentkezett, és nem tudom a stresszre sem fogni, mert akkor pont egy nyugis időszak volt a munkahelyemen is. Úgyhogy vannak ilyen nem "hivatalos" tünetek. Kinek, hogy reagál a szervezete a változásra. Én szurkolok neked!!!
Sziasztok!
Kedves kérdező! Baba érkezését jelezték az izületi tünetek?
Nálam is hasonló a helyzet, kb mintha infuenzás lennék.
Köszönöm
Nálam is.Fajnak az ízületek de nem fáj a torkom. Ráz a hideg de lázam nincs.
Fáradékony és gyenge vagyok.
Már van 2 lányom náluk csak az aluszékonyság és émelygés volt.Majd kiderül hogy betegség vagy baba.
A napokban kerestem ra erre a bejegyzesre, ugyanebben remenykedve. A jovendo idelatogatok kedveert osztom meg a sajat tapasztalatomat.
Egesz heten piszokul fajt a fejem, nem hatott ra se alvas se kave, se gyogyszer.
Emellett rendkivul erzekeny volt a mellem , szinte fajt az erintes. Es ani a legfurcsabb volt, fajtak az izmaim, foleg a hatamon, de ugy mintha lazas lennek, pedig nem volt lazam. A menstruaciom is kesett par napott. A 32. Napig birtam varni es most megcsinaltam a tesztet. Babat varok!!!
Erre hondolva nem is banom a heti szenvedest. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!