Van valaki, akinél a terhesség első tünete nagyon durva ízületi- és izomfájdalom volt?
Tudom, hogy ez nem tartozik a "hivatalos" tünetek közé.
De kb 2 hete jelentkezett nálam ez a megmagyarázhatatlan ízületi fájdalom, ami össze-vissza vándorol, hol a bokám, hol a térdem, hol a könyököm, hol a csuklóm fáj, de kegyetlenül. Még 30 éves sem vagyok, szóval egyelőre nem gyanakszom reumára vagy köszvényre. :)
És 2 napja késik a menzeszem.
Tudom, hogy hülye vagyok, hogy próbálom mindenbe belemagyarázni a terhességet, de nagyon szeretnénk már babát, és gondoltam, hátha valaki tud valamivel biztatni. :)
Sziasztok!
Tudom már tárgytalan,de hátha ez is segítség lesz másnak is.
Nekem rendszertelen volt a menstruációm mindig is. Okát nem mondta soha az orvos, hogy mitől lehet.. aztán egyik hónapban 49 napot már késett és mellé társult felfázás tünetei. Fájó és sűrű vizelet ürítés. Orvosnál voltam, de ott sem genny sem vér nem volt bent( pedig nekem, ha a felfázás előjött mindig ezekkel a tünetekkel együtt), de azért kaptam rá gyógyszert. Rá pár napra teszteltem és pozitív lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!