Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív ez a teszt, vagy pozitív?

Roppersy kérdése:

Negatív ez a teszt, vagy pozitív?

Figyelt kérdés

Reggeli elsőből csináltam Gabriel tesztet, negatív lett aztán később ez jelent meg rajta. Abszolút fogalmam sincs hogy most lehet e örülni vagy sem... [link]

Volt valakinek hasonló? Köszönöm! :)

2016. jan. 26. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
na :D ?
2016. jan. 27. 15:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia !

Na csináltál tesztet ?

2016. jan. 28. 09:00
 23/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Az azóta csinált tesztjeim mind negatívak. Úgyhogy többet biztosan nem veszek ilyen Gabriel tesztet, egy napig reménykedtem miatta...A próba kedvéért minden tesztet megtartottam, a mai napig a többin semmi más csík nincsen, csak ez csíkosodott be valamiért. És azóta is jól látható. Ha nem tudom az előzményeket biztosan azt mondom hogy kisbabát vár akié a teszt... Na de ez van, majd legközelebb. :) Köszi mindenkinek!
2016. jan. 29. 08:55
 24/24 anonim ***** válasza:
fel a fejjel!!! :)
2016. jan. 29. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!