Roppersy kérdése:
Negatív ez a teszt, vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Reggeli elsőből csináltam Gabriel tesztet, negatív lett aztán később ez jelent meg rajta. Abszolút fogalmam sincs hogy most lehet e örülni vagy sem... [link]
Volt valakinek hasonló? Köszönöm! :)
2016. jan. 26. 14:30
11/24 anonim válasza:
A Gabriel nekem volt kamucsíkos időntúl, igaz, enm ilyen erősen. Csinálj másikat. Ne kazettésat, sima tesztcsíkot!
13/24 anonim válasza:
Én egy hét késéssel (34 napos ciklus) csináltam vizeletbe mártósat.Időn túl lett pozitív,de mondtam is,hogy fene se tudja mennyire mennyi ideig kell belemártani. Másnap vettünk vizeletsugarast,ahogy pisi érte pozitiv lett.
14/24 anonim válasza:
Fene se tudja mennyire,mennyi ideig kell belemartani??? Utolso ne haragudj,de hany eves vagy???? Basszus le van irva a hasznalati utasitasba h a vonalig kell brlemartani,meg van adva,h hany masodpercig kell benne tartani es az is,h hany perc elteltevel kell leolvasni az eredmenyt... Uristen komolyan ennyi analfabeta ember letezik? Csak meg kellene tanulni olvasni... Altalanos iskola.az ilyen miert vallal gyereket?
16/24 anonim válasza:
Én ugyanilyen tesztet használtam anno, mikor ilyen volt, volt is baba :) hiába kazettás, nem mutatott még pozit bab nélkül nekem :)
17/24 anonim válasza:
Ilyet meg nem láttam de Drukolok nagyon;)
19/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező ! Mi a helyzet ? Csináltál azóta másik tesztet ? Írd meg légyszi mi lett az eredmény ! A drukk továbbra is megy !:)
20/24 anonim válasza:
Na hát ilyen időn túli második csíkot se láttam még,valaminek kell ott lennie! :) ez túl erős és egyértelmű,nem szürke és alig látható..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!