19. dpon barnázgatás 3 pozitiv teszt után? Volt valaki hasonló cipőben?
Sajnos nekem is ez volt :( pozi teszt előtt barnázás. Doki mondta vagy megmarad vagy nem. Uh-n nem látott semmit.barnázás elmult,de csak 1 hétre...kétszer voltam ügyeleten. Annyit mondtak előfordul :(
De vetélés lett a vége :'(
Szorítok h neked ne igy legyen!
5 hetes terhes voltam, amikor már orvos megállapította a terhességet és barnáztam, illetve fájt a hasam. Fogtam magam, bementem a kórházba, kaptam gyógyszert, 3 napig bent tartottak megfigyelésen, még utána is kellett egy ideig szednem a gyógyszert és van egy teljesen egészséges kisfiam.
És az orvos mondta, hogy van, amikor ez sem segít, de legalább ennyit megtettek. A legnagyobb szerencsénkre és örömünkre.
Be kellene menned a kórházba! Oké, hogy nem biztos, hogy segítene, de ha te is kapnál gyógyszert, akkor lehet, hogy mégis...
Sajnálom utolsó :(
Egyfolytában azt érzem h mindjárt megfog jönni. :(
Nem, a korai vetélés független attól, hogy mit csinálsz.
Nem biztos, hogy baj van, sokaknál hematóma okoz vérzést, vagy a beágyazódás helyétől távol kezd el leválni a nyálkahártya, de bizony bajt is jelezhet, ezért kell mindenképpen doki.
A hormonpótlás is csak akkor segít, ha hormonális probléma van, ha az embrió nem fejlődik megfelelően, akkor mindenképpen vetélés lesz a vége.
És, ahogy írtam fentebb, a barnázás esetén mindig kell gyanakodni méhen kívüli terhességre is, ami viszont életveszélyes állapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!