Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19. dpon barnázgatás 3 pozitiv...

19. dpon barnázgatás 3 pozitiv teszt után? Volt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Nagyon kibuktam. Mikor megtöröltem magam pisilésnél,akkor láttam. Nálam ez menzesz előjel :( a tesztjeim szép erősek :(
2016. jan. 24. 18:16
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Többször mentem át ezen... viszont menj vissza a dokihoz mielőbb, mert ha nem fejeződik be magától, akkor küret kell és ez nem játék!!!!

A második terhességemnél már nem volt petezsák, de még mindig folyamatosan véreztem. Halogatták a műtétet, egy héttel a vetélés után lett küret, és olyan súlyos fertőzést kaptam, hogy utána 6 hét alatt héten belül két hasi nagyműtétem is volt, ráment az egyik petevezetékem!

Ami a tesztet illeti:

Én mondtam az idióta dokinak, aki műtött, hogy még mindig vérzek (sajnos a saját dokim szabin volt), erre ahelyett, hogy megvizsgált volna, azt mondta, csináljak tesztet, hátha mégis méhen kívüli (hiába mondtam, hogy már láttak méhen belül petezsákot). Megcsináltam azért a tesztet, és még mindig pozitív volt: bő két héttel a vetélésem, egy héttel a küret után is. Úgyhogy a tesztre ilyen esetben sajnos nem lehet adni.

De menj orvoshoz a vetéléssel, ez a lényeg!

2016. jan. 27. 19:06
 42/44 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek! Úgy gondolod az már későn lenne? Akkor lettem volna kb 6 hetes!
2016. jan. 27. 19:09
 43/44 anonim ***** válasza:

Én mennék hamarabb...

De tudod, amikor az első vetélésem volt, akkor azt mondták, hogy ilyen vérzésnél rögtön műteni kell, még reggelig sem akartak várni, csak azért vártak végül, mert ettem és így nem lehetett altatni.

A következő vetélésemnél azt mondták, hogy sajnos már várólista van, későbbre tudnak csak időpontot adni... és abból baj lett. (Az egyik orvos mondta, hogy sajnos ők nem tehetnek semmit, most ilyen a "rendszer", és tudják, hogy nem szerencsés, de nem tudnak mit tenni ellene.)

Nem tudom, hogy felétek mi a protokoll, de én rögtön mennék dokihoz, mert minden nap késlekedés számíthat (maradhattak bent elhalt magzati szövetek, amik fertőzést okoznak). Elvileg egy ultrahanggal el tudják dönteni, hogy teljesen kiürültél-e, és kell-e műteni, de ha még pecsételsz, akkor valószínűbb, hogy maradtak elhalt szövetek.

2016. jan. 27. 19:18
 44/44 A kérdező kommentje:
Időközben megjött a menzeszem is. nagyon.. eszméletlen milyen erősen. Így aztmondta a doki,hogy ha hétfőn is menstruálok,akkor halasszuk el a találkozót. De fogok... szerintem még kedd/szerdán is!
2016. jan. 29. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!