Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19. dpon barnázgatás 3 pozitiv...

19. dpon barnázgatás 3 pozitiv teszt után? Volt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Nagyon kibuktam. Mikor megtöröltem magam pisilésnél,akkor láttam. Nálam ez menzesz előjel :( a tesztjeim szép erősek :(
2016. jan. 24. 18:16
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Igaz! Teljesen! Azóta is volt barnázás. Igazából nem görcsölök. Sosem szoktam egyébként,de fáj a hasam..feszít. és nagyon nagyon remélem,hogy a szervezetem még nem fogta fel,hogy terhes vagyok és azért jelez így! Azthiszi,hogy megkellene hogy jöjjön. Vagy nem tudom! :(
2016. jan. 24. 22:22
 22/44 mandiga ***** válasza:

A zaccos olyan, mint a kis szemcsés barnázás. Ha világos szinű, akkor könnyen lehet, hogy egy kis nyálkahártya vált le, akkor viszont sürgősen menj orvoshoz.

Nem feltétlenül gond, de az is lehet belőle.

Bármi lehet, mi csak találgatni tudunk, illetve mindenki a saját tapasztalatát írja le.

Juj, hát én nagyon szorítok értetek.

2016. jan. 24. 23:39
 23/44 anonim ***** válasza:
A feszítő érzés is természetes. Nekem volt 2 vetélésem, az erős, mensiszerű görcsökkel jár. Feszítő érzés viszont problémamentes terhesség esetén is előfordul.
2016. jan. 24. 23:43
 24/44 mandiga ***** válasza:

Nekem a 4. hónapig voltak erős menziszerű görcseim, még 4 hónapos terhesen is azt hittem, hogy ost vége, de nem, egy csepp vér sem volt, csak nagyon féltem, majd utána elmúlt. Ez teljesen természetes. Szerintem azért érzed még erősebbnek, mert annyira félsz, hogy nagyon arra koncentrálsz.

Próbálj meg kicsit lazítani, még ha nem is könnyű, de muszáj, nehogy tényleg baj legyen.

Pihenj amennyit csak tudsz, az sokat számít.

Vetélésnél a barnázás folyamatos, nem sok de mindig jön egy pici, napokig tarthat, majd beindul a vérzés, görcsölés.

2016. jan. 24. 23:44
 25/44 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kerdezo? Minden rendben?
2016. jan. 25. 06:06
 26/44 mandiga ***** válasza:
2016. jan. 25. 06:28
 27/44 A kérdező kommentje:

Megint volt valami kis barnás valami reggel törlésnél. Olyan mintha fehèr folyással keveredne. Alig mertem reggel felkelni. 36,4 volt a hőm ébredésnél. Pont mint menzeszkor:(

Mivel tudnám megállítani ezt a barnázást?

Kérdés! Bár szörnyű leírni... de mit fogok érezni,ha elvetélek? Göcsölök majd? Vagy "csak" megjön és távozik? :(

Elolvastam a kérdést Mandiga de szörnyű volt olvasni :(

2016. jan. 25. 07:58
 28/44 anonim ***** válasza:
Sajnalom :(
2016. jan. 25. 08:32
 29/44 anonim válasza:
hogy vagy kérdező?
2016. jan. 25. 14:25
 30/44 A kérdező kommentje:
Hát..Lelkileg valamivel jobban mert nem vagyok hajlandó elfogadni ,hogy elmegy a babánk,amíg orvos nem mondja,hogy nincs ott. Ágynyugalomra "ítélt" az orvosom és h szedjem az utrot meg a magnéziumot. Azóta 2x barnáztam. Már azon is agyalok,hogy mivan ha beágyazódási "vérzés" de hamarabb lett pozi a tesztem és később a peteérésem! Remélem nen hagy itt. De többet nem tudok tenni mint várni és kímélni magam.
2016. jan. 25. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!