Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19. dpon barnázgatás 3 pozitiv...

19. dpon barnázgatás 3 pozitiv teszt után? Volt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Nagyon kibuktam. Mikor megtöröltem magam pisilésnél,akkor láttam. Nálam ez menzesz előjel :( a tesztjeim szép erősek :(
2016. jan. 24. 18:16
1 2 3 4 5
 11/44 mandiga ***** válasza:

Milyen színe van a barnázásnak? Világos, sötétebb, esetleg zacc szerű? Én mikor vetéltem, zacc szerű volt napokig. Sajnos néha az indítja be a vetélést, ha az embrióval gond van, nálam ez volt, vagyis nem fejlődött ki az embrió csak petezsák volt.

Amit még tehetsz, hogy pihensz, nem emelgetsz és nem idegeskedsz.

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen veletek.

2016. jan. 24. 18:56
 12/44 A kérdező kommentje:
Egy icipici valami kis nyálkás 1 cm barna vmi is volt a wc papíron. Ne haragudjatok hogy így részletezem. Nemsokára elindulunk csak a fiamat nem akarom vinni és jön anyukám mindjárt bár félek hogy a telefonba aztmondták semmit sem csinálnak velem ,akkor ígyis lesz :( Azóta 2x pisiltem de azóta semmi sincs. Ideges vagyok. C vitaminom van,meg folsavam,magnéziumot. Vettem be már magnéziumit. Vehetek be rá C vitamint is? Az szétrághatós.
2016. jan. 24. 18:58
 13/44 A kérdező kommentje:
Nagyon világos színű,de szerintem nem zaccos. Az milyen? Basszus :(
2016. jan. 24. 18:59
 14/44 anonim ***** válasza:

En a pozi teszt utan kb mikor meg kellett volna jonnie barnaztam. Nekem is azt mondtak ez normalis. Majd 5 nappal kesobb mar erosebben es 2 nap alatt verzes lett belole majd veteles.

Ha kaptam volna progit ahogy kertem akkor lehet meg velem lenne a baba:( szerintem ha nem mulik azonnal doki es gyogyszer! Drukkolok

2016. jan. 24. 19:10
 15/44 anonim ***** válasza:
# 14: Ez nem biztos. Én kétszer is kaptam progit már egy-egy csepp vérre is, mégis vetélés lett a vége.
2016. jan. 24. 19:26
 16/44 A kérdező kommentje:
Kaptam utrot. De semmit sem csináltak velem,hazaküldtek. Az egész ha 15 perc lehetett.. Pihenjek:( De 100%-ig menzesz előjeleim vannak. Már nem bírok hason feküdni,fájdogál a hasam alja és folyton azt érzem h megfog jönni. A derekam is kész van :( De már én is :(
2016. jan. 24. 20:01
 17/44 anonim ***** válasza:
Igen vehetsz be ra C vitanint! Pihenj sokat drukkolok !!A menszis gorcs nem feltetlen rossz..foleg hogy nem verzel. Nyugodj meg azzal nem lesz baj!
2016. jan. 24. 20:27
 18/44 A kérdező kommentje:
A hőm már csak 36,7. A magnéziumtól és utrotól leeshetett? Remélem :(
2016. jan. 24. 20:29
 19/44 anonim ***** válasza:
Pihenj sokat ne méregezsd nagad mert bevonzod amitől félsz...
2016. jan. 24. 20:58
 20/44 anonim ***** válasza:

A mensis görcs önmagában nem gond. Az teljesen jellemző koraterhesen. Most már csak pihenni és drukkolni tudsz.

Hogy értsd:

A korai vetélés egyik (!) lehetséges oka a progeszteronhiány, ezt meg tudja gátolni az Utro. Ha azonban a baba nem fejlődik rendesen, akkor a progipótlás sem segít, de akkor nem is "érdemes", hiszen élettel összeegyeztethetetlen fejlődési problémája lenne a babának.

És az is lehet, hogy valami más miatt van a barnázás, ami teljesen veszélytelen.

Szóval nyugi, a következő napokban a természet dönt, és ha vetélés lesz így is a vége, akkor - bármilyen nehéz is - legyél vele tisztában, hogy ez a természet rendje.

De egyáltalán nem biztos, hogy vetélés lesz.

2016. jan. 24. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!