Mi lehet ez velem? Volt valaki hasonló helyzetben?
Sziasztok! Babát tervezünk 5 hónapja próbálkozunk. A ciklusom 29-30 napos. Múlthónapban volt egy halvány pozitív tesztem mensi előtt 3 nappal a nemvárt napján negatív. Másnapra megjött. Kevés volt és épphogy három napig tartott. Rá pár napra ismét csináltam egy tesztet megnyutatás képpen negatív lett.
Most 21-re nem vártam és még nem jött meg. 31.napon negatív teszt, 34. napon megint negatív és ma is csináltam egyet az is negatív a 36. napon.
Mindegyik tesztem 25ös x-epil volt,reggeli elsőből. Ami még fontos lehet nem szokott késni ennyit sosem. Antibiotikumot szedtem ciklus elején mert beteg voltam de csak 3 napig kellett. Régebben is szedtem de akkor nem volt kavarc a mensimben miatta. Ha keddig nem jönne meg és még ateszt is negatív mindenképpen elmegyek kedden reggel nőgyógyászhoz. Reménykedhetek szerintetek még így is hogy van valaki a pocakban vagy ez valami más lesz?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!