12. dpo-n, délutáni vizeletből, erős pozitív teszt (X-epil), az lehetséges?
Hát nem tudom. 12 nap telt el. Még ha spontán peteérésed is volt,akkor is a 11-12.dpon erőset tesztelni nem biztos,hogy jò. De nem feltétlenül rossz,de akkor iszonyatos ütemben termeled a hcg-t.
Én inkább arra gyanakodnék,hogy menzesz előtt estél teherbe.
Igen, kedves első, idióta 16 éves vagyok és azon csodálkozom, hogy védekezés nélküli szexből teherbe estem...
Kedves Második! Most akkor aggódnom kéne? Mi lehet a baj, ha ilyen korán teszteltem pozitívat? A kislányommal is korán pozit teszteltem, a 13. dpo-n, de akkor reggeliből és azért halványat, és akkor is 2 napja már hányingerem volt. Nem akartam az orvoshoz rohanni, de most elbizonytalanodtam. Jövőhéten elmegyek...
Szerintem úgy gondolta a kérdező,hogy mivel akkor voltak együtt,így akkor volt a peteérése ha már pozi a teszt. Vagy spontán peteérés. De egyébként simán lehetett utána is de akkor tuti nem lenne erős pozi. Inkább semilyen.
Plusz ha 2 napja rosszul vagy az szerintem 90% h nem ebből a hónapból való terhességtől van. Vagy menzesz előtt fogant vagy elcsaptad a gyomrod,beképzeled.. nemtom.
Igen, úgy gondoltam, ahogy az 5-ös írja.
Nem hiszem, hogy egy pozitív tesztet beképzelek.
Totál normális, erős mensi volt.
Mivel szoptatok elég rendszertelen a mensim. A 36. ciklusnapon fájt a hasam, és estére pecsétes lett a tisztasági betét, gondoltam megjön. Utólag visszagondolva peteérés volt.
Nem a terhesség tényét vitatom, és nem gond, hogy az vagyok, egyszerűen nem értem, hogyan lehet ilyen hamar pozitív a teszt.
Én a második gyerekemmel az aktus utáni 10. napon teszteltem erős pozitívat, ebéd utáni vizeletből. Szintén szoptatás alatti időszakban.
Nekem viszonylag rendszeres volt a vérzésem, és azért teszteltem, mert émelyegtem, és szagundorom volt, pontosan ugyanúgy, mint az első terhességemnél, semmi máshoz nem fogható az az érzés...
Akkor kicsit megnyugszom, hogy azért nincs gond. Mennyi idős babát szoptattál egyébként? A kislányom már 14 hónapos.
Valahogy nem érzem úgy, hogy az utolsó mensi eltt estem volna teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!