Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. dpo-n, délutáni vizeletből...

12. dpo-n, délutáni vizeletből, erős pozitív teszt (X-epil), az lehetséges?

Figyelt kérdés
Az utolsó mensi óta egyetlenegyszer voltunk együtt. Szoptatok még, a ciklusom rendszertelen. A ciklus 36. napján voltunk együtt a férjemmel, most 12 nappal később erős pozit teszteltem, délutáni pisiből. 2 napja egész napos hányingerem van, mindentől undorodok. Ez hogyan lehetséges??
2016. jan. 23. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindenesetre sok boldogságot a babához:)

(Egyébként nem a tesztre gondoltam,h beképzeled,hanem a rosszullétre,de te tudod mit érzel én csak tippeltem)

2016. jan. 23. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
15 hónapos volt a nagyobbik lányom, amikor terhes lettem.
2016. jan. 23. 19:39
 13/13 A kérdező kommentje:

Hidd el, először én is azt hittem, hogy valamivel elrontottam a gyomrom. :) De ez annyira tipikus hányinger... 2 terhesség után azt mondom összetéveszthetetlen.

A 36. napon biztosan nem lehetett beágyazódás, mert hát akkor előtte 8-12 nappal (vagy valami ilyesmi) együtt kellett volna lennünk. De mi biztosan nem voltunk.

2016. jan. 23. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!