Negatív ez a teszt, vagy pozitív?
Reggeli elsőből csináltam Gabriel tesztet, negatív lett aztán később ez jelent meg rajta. Abszolút fogalmam sincs hogy most lehet e örülni vagy sem... [link]
Volt valakinek hasonló? Köszönöm! :)
A képet elnézve, pozitivnak mondanám.
Viszont az hogy nem időn belül jött ki.. hát.. nem tudom, elég erős a vonal, és látszik hogy rózsaszín. ...
Én a helyedben már bármely napszakban csinálnék, még egyet, és figyelném az időt, hogy mikor jön ki a második csik. (én halkan gratulálok, bár nekem a gabriellel volt ilyen jellegű tapasztalatom... DE nem volt ilyen erőteljes a második vonal, hanem csak ilyen halványka- bár kivehető )
Én szurkolok! írd meg mi lett !
Hat figyi elvileg ha idon tul jon ki vagyis a szaradasi csik,annak nincs szine,hanem szurke... Ez konkretan piros,viszont furcsa,h idon tul jott ki. Szaladj vegyel egy masikat!mire hazaersz a pisi is rad fog jonni es csinalhatod is!aztan azonnal kepet kerunk rola :) sok sikert :)
#2 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!