Szerintetek erősödni vagy halványodni fog?
Figyelt kérdés
Ez az lh teszt erősödni vagy halványodni fog? 11 és 12. ciklusnap. Létezik hogy ilyen erős mindkét csík? Persze még nem egyformák
2016. jan. 13. 08:41
1/3 anonim válasza:
Több nap is lehet pozitív, nálad már lehet, hogy ez az, ha erősebb a teszt. Mikor hirtelen esik le, akkor nem pozitív már :)
2/3 anonim válasza:
Szia hány naposak a ciklusaid?? Nekem innentöl halványodott 10 es tesztet használok lehet azért is nem vol soha olyan erös a csík ahogy mondják.tesztelj tovább és megtudod.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
25-ös érzékeny a teszt.
Az a helyzet hogy lanyom születése után elkezdtem fogamzásgátlót szedni es ez az első gyógyszermentes hónapom igy eddig a gyogyszer szerint jott meg a menstruációm.
Mielőtt lányommal terhes lettem előtte 30-31 napos volt, azt nem tudom ezután is úgy lesz e vagy ez is változhat?
Ezért vagyok tanácstalan mert első gyógyszermentes hónapom mért kistesót szeretnénk és meg akartam tudni ebben a hónapban lesz e mar peteérésem de a tesztek alapján nehezen tudom eldönteni 😞
Köszi a valaszokat!!
2016. jan. 13. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!