Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napig elkezdett erősödni az...

2 napig elkezdett erősödni az LH tesztem. Majd a 3. napon teljesen eltűnt a 2. csík. Ez azért lehet, mert nem tudott megrepedni a tüsző?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy mi lehet azt nem tudom, de más oka lesz. A teszt akkor is pozitív ha nem reped meg a tüsző, ugye belegondolva a pozi teszt után 24-36 óra az ovuláció. Abban az időben hogy mi történik m, az ovu teszt nem ad választ, esetleg a hőmérőzés.
2015. jún. 9. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Az LH hormonnak nagyon rovid ideig van csucsa kb. 24 oraig es addig tudja kimutatni is a teszt. Azaz normal esetben egyetlen egyszer (altalaban esti orakban) lesz pozitiv a teszted. Ha tobb napig pozitiv akkor az annyira nem jo. Tehat orulj hogy ketszer lattad pozitivnak (biztos igy jott kis a 24 oras kb. Ido). A pozitiv teszt utan, ahogy az elottem levo is irta 24-36 oran belul lokodik ki a petesejt.

homerseklet emelkedes mar a kilokodest (ennek a latin neve az ovulacio) kovetoen lehet csak merni. A petesejt pedig 12-24 oraig eletkepes.

Tehat pozi ovuteszttel a kezben tessek szerelmeskedni, a himivarsejtek jo esetben 2-5 napig eleldegelnek. Es ne izgulj, szorirok a babanak.

2015. jún. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!