Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből a tesztből lesz vajon...

Ebből a tesztből lesz vajon baba? Erősödni fog vagy nincs is rajta semmi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. márc. 28. 15:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én nem látok rajta semmit, de nekem is volt olyan, hogy élőben teljesen kivehető volt, de akárhogy fotóztam semmi se látszódott. Mikorra nem várod?
2015. márc. 28. 15:42
 2/33 A kérdező kommentje:
Mától várom 6-ig.Csak azért ilyen hosszú mert az első leeséshez képest ma kellett volna megjönnie az utolsóhoz képest meg 6-án :).De vannak fura tüneteim...
2015. márc. 28. 15:43
 3/33 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan, mintha lenne rajta valami, kicsit olyan, mintha nem.

Viszont én még simán várnék vele pár napot, és ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelnék. Akkor már biztos ha terhes vagy, nem lesz kétséged, mert látszódni fog!

2015. márc. 28. 15:47
 4/33 Vickyli ***** válasza:
42%
Szia ! En sem latok rajta semmit, de neha nagyon kivehetetlenek! nekem peldaul a meszim elött 10 nappal, ha hiszitek ha nem mind a ket csik ugyan olyan erössegü volt, nem hittem a szememnek, el sem hittem, h terhes vagyok, hogy hogy törtenhet ilyen, hogy ennyire hamar ilyen erösen latszik! Ugyanolyan teszt volt mint a tied! (azthiszem rossmanos) Sok sikert kivanok neked!!!!Remeljük a legjobbakat :)
2015. márc. 28. 15:49
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezö, en latom, mind a kettön extra halvanyan! Hajra, par nap mulva tesztelj megint! Megy a drukk!!!!

Kedves Utolso, akkor neked valoszinu hamarabb volt peteeresed, mert 10 nappal mensi elött meg nincs beagyazodas se, de egy korabbi peteeressel ez teljesen lehetseges. Gratulalok!

2015. márc. 28. 15:53
 6/33 Vickyli ***** válasza:

Köszönöm, 5ös :) Erdekes dolgok ezek :)

Kedves Kerdezö nagyon drukkolok neked, gyönyörü dolog a babavaras :)

4-es valaszolo voltam , 12.hetes kismama

2015. márc. 28. 15:57
 7/33 anonim ***** válasza:
42%

Negatívba raktam a teszted: [link]

Sajnálom, de ez teljesen negatív.

Majd legközelebb!

2015. márc. 28. 16:01
 8/33 anonim ***** válasza:
En meg negativban is latok egy halvany 2. csikocskat! Megy a drukk reszemröl!!!
2015. márc. 28. 16:02
 9/33 anonim ***** válasza:

Én a másodikon mintha látnék valamit :)

Megmutatod a görbéd?

Drukkolok!

2015. márc. 28. 16:02
 10/33 A kérdező kommentje:

Én negatívba is látom a csíkot....

Ilyen a görbém,elég érdekes:

[link]

2015. márc. 28. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!