Ebből a tesztből lesz vajon baba? Erősödni fog vagy nincs is rajta semmi?
2015. márc. 28. 15:40
21/33 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy késői ovum volt sőt szerintem nem is 9 dpo-n vagyok hanem csak 6-on...
2015. márc. 28. 18:27
22/33 anonim válasza:
Hat kedves kerdezö, el kell, hogy keseritselek, de ebböl a tesztböl nem lesz baba sajnos. De a parod spermajabol es a te kis petesejtecskedböl meg lehet baba!!! :) :) :)
Ne haragudj, ezt nem tudtam kihagyni! :) Ne pontozzatok le, a baratnöm a kedves Kerdezö, es erti a viccet! Pusszancs!!! :) :)
23/33 anonim válasza:
Számomra nem kérdéses,hogy van rajtuk halvany masodik csík!!
Drukkolok,biztosan par nap mulva erősödni fog!
24/33 A kérdező kommentje:
Köszi Barátodsném :)!
Hát remélem erősödni fog.Egyébként X-Epil a teszt.
2015. márc. 28. 19:27
25/33 anonim válasza:
En hatarozottan latom mind a ket linken a csikot :)
26/33 anonim válasza:
Mindegyik linken ott van határozottan a 2. Csík!10. Dpo- n nekem is ilyen volt.Drukk!!
27/33 anonim válasza:
Én is látok halvány csíkot, drukkolok hogy erősödjön! :)
28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nagyon bízom benne 4 éve várunk a 2 csíkra :)
2015. márc. 28. 20:48
30/33 A kérdező kommentje:
Húú hát ha ennyien mondjátok akkor kezdem már elhinni,de még nem élem bele Magam :)
2015. márc. 28. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!