Így teherbe lehet esni?
Van egy barátnőm, és nagyon szeretne egy gyereket, de nincs komoly, csak alkalmi kapcsolatai. Mondta, hogy amikor együtt van valakivel megszakításos védekezést alkalmaznak, és aktus után rögtön elmegy letusolni, de előtte a hasára landoló "anyagból" "kenetet" vesz és a méhszájához keni kb az összeget és abban bízik hogy terhes lesz... (Nem fog szólni az apukának ha összejön azt mondja és nem vár el tőle semmit, neki csak a spermájára van szüksége)
Tudom, elég beteg dolog, de szerintetek össze jön neki? Szerintem nagy hülyeség, de azért kíváncsi vagyok csak én látom e így. (nem akarom alkalmazni ezt a trükköt, még mielőtt valaki erre gondol XD)
boldog boldogtalannal gumi nélkül hamarabb lesz egy jó kis fertőzése mint gyereke
szerintem nem lehet így teherbe esni...a fiúk elég nagy sebességgel indulnak, ráadásul nem hiszem hogy jót tesz nekik a szabad levegő...
Úgy látszik lehet mégis össze fog jönni neki... Próbáltam lebeszélni róla, vagy hogy találjon valami más megoldást mert ez így nem teljesen oké. Mondtam neki, hogy előbb egy társat kéne maga mellé választani akit szeret, de folyamatosan csak azt hajtogatja hogy: "minek? úgyis megcsalnak és egyedül maradok, addig meg csak a veszekedések mennének ".. egyszerűen nem tudom meggyőzni, hogy változtasson a szokásán...
Ötleteket meg nem akarok adni neki a hülyeségéhez... (tablettás ötletre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!