Ebből a tesztből lesz vajon baba? Erősödni fog vagy nincs is rajta semmi?
2015. márc. 28. 15:40
11/33 anonim válasza:
Megkérlek, akkor a negatívos képen bekarikáznád paint-eben a csíkot, mert tényleg kíváncsi lennék rá, hogy hol látod!
Köszi!
12/33 anonim válasza:
Ien latom a csikot, szerintem igen, lesz belole baba! Erosodni fog! Kerlek ird majd meg, hogy mi lett 😄 szoritok!!
13/33 anonim válasza:
Utolso, szerintem teljesen felesleges karikazgatni, ha ott van, akkor ott lesz az a csik kesöbb is. Nyugi, meg ugysem fog elszaladni babaruhakat venni :) :) :)
14/33 anonim válasza:
vagyis 11-es :) Nem kötözködni akarok, kesöbb ugyis kiderül. En nagyon szoritok es drukklok kedves Kerdezö! :)
15/33 A kérdező kommentje:
Én itt látom negatívba a csíkot....
Hát majd hétfőn tesztelek megint és ha ez pozi akkor hétfőn erősebbnek kell lenni :)
2015. márc. 28. 16:21
16/33 anonim válasza:
én is látom :D de most tényleg! Drukkolok!!
18/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)!
Majd elválik,hogy akkor ez pozi vagy sem :)
2015. márc. 28. 17:28
20/33 anonim válasza:
Hát szerintem késői ovud volt, 19- én. Én ahhoz számolnám a dpo- kat, végül is úgy is kell. Így kb. ma vagy a 9. dpo- n úgyhogy várj még a teszteléssel legalább 5 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!